![]() |
Kanima Dokunuyor arkadas Kanıma Dokunuyor Arkadas Ertugrul Hocaya sonuna kadar destek tamam ama ... Takımısn başına geldiginde soyledigi ilk şey takım ofansif oynayacak gol pozisyonuna girecek mucadele edecek ve daha bir sürü şey.... Ama bügün gördük ki lincolnsüz hakansız ayhansız hasansız galatasaraya karsı hucum oynayacagımıza maca 7 tane defans ile basladık (diatta, gökhan zan, ibrahim toraman,ibrahim üzülmez,koray,serdar kurtuluş, ve ofansif özelliginin cok iyi olmadıgı tello) ve bir de kaleci hakan etti 8 kişi gol atacak kişi ise sadece 3 ( serdar özkan , bobo,nobre ) sorarım size arkadaslar biz nasıl gol atacagız nasıl gol posizyonuna girecegiz.. Bu kadar eksik bir galatasarayı bir daha nasıl bulacaksın sen. Adamların hucum oyuncusu yok nerdeyse.. Hocaya destek sonsuz ama lütfen hocam kanıma dokunuyor ankaraspor ile oynuyoruz aynı marsilya'ya gidiyoruz aynı geliyoruz gs aynı biz nasıl mac kazanacagız nasıl gol atacagız NOT: konu daha once acıldımı bilmiyorum |
bu kadar önemli oyuncuları eksik takıma bile dediğin gibi defansif kurgu ile çıktığı için Ertuğrul hocaya bize bu acı hissini yaşttığı için kızgınım. Bir de rakip teknik direktöre baksında Hocalık öğrensin demekki 4 yıl da büyük takımın başına geçsende büyük hoca olamıyormuşssun. |
ayıp arkadas ya bu kadar oynatılmaz bir takım ya |
diatta denilen akılsız adamı sağda oynatan bi zihniyetten bişi beklemiyorum ! |
adam milli takımınında sagda oynuyormus... |
ya nerde oynarsa oynasın bu kadar defansıf takımı anadolu takımları cıkarmıyor ya |
Porto bizi burada 3ler. 1 puan alırsak çok büyük başarı olacak. Ertuğrul Sağlam 11-12. hafta civarında yönetimle el ele giderler. |
bi cacık olmaz bu takımdan ve hocadan |
portoyada yenilirsek bakın ozman halimize :(:(:(:( |
ertuğrul hoca kayseriyi nasıl ofansif oynatıyordun ne değiştiki beşiktaşı neden böle oynatıyorsun yeterrrrr delirecem yaaa :@:@:@ |
3 tane yeriz zaten çünkü baskılardan korkup şimdide asırı ofansıf oynatır takımı quaresma atar kontradan 2 tane |
of of off buralar yine uçmuş, adam asmalar başlamış, asın anasını satayım, zaten adam asa asa buraya gelmedik mi... artık copy-paste yapılmış gibi yaşanıyor olaylar, ama ben işler iyi giderken, herkes ertuğrul sağlam'ı göklere çıkarmışken söylemiştim sezon sonuna kalmaz gitsin lafları başlayacağını... eleştiriye lafım yok, sonuna kadar eleştirin, haklısınız da, rezil oynadık ama sadece bu kadar, tigana'nın gitmesinin yanlış olduğunu savunmuştum, yine savunuyorum ama ertuğrul sağlam geldiyse aynı şeyler yapılmasın diyeceğim ama sadece demekle kalacağım, sezon sonu ertuğrul sağlam da yolcu anlaşılan, napalım alışmışız bir kere... sadece komik bazı şeyler artık, gülüyorum...:D |
dedigin dogru porta cakar bize ozmnda ertugrul gider zati |
yahu Ertugrul gidecegine Demirören gitsin! |
ya hocanın gitmesi istemiyorum bence sozleşmesi bitene kadar kalsın sadece soruyorum niye kayserideyken ofansif takım da ,bizde bu kadar defansif anlamıyorum ne degişti 3 ayda bu kadr elinde cok daha iyi bir kadro warken |
Alıntı:
|
çift ön liberoyla olmaz bu işşşşşşşşşş |
hoca kadar ruhsuz takımda da suc war pascal giderken bu takımda 1 dak oynayabşlmek için kolumu veririm dedi bunlar ise bir damla terlerini bile wermezler bunlara warsa yoksa prim vereceksin |
diaatta ve i.üzülmezle cıkan bi takım olmaz O-LA-MAZ ARKADAŞ ya s.kurtuluşun yeri süper neden oraya alıosun anlamıorum |
öncelikler bu konuyu kardesime actıgı için tşk ederim ..macı beraber izledik ve jahrolduk resmen ya böle bir anlayıs olamazz ... seyircisiz .. eksık bizde kalıtelı oyuncuları olmayan bir takıma karsu savunma yapmak ve higuenı 85 de delgadoyu 70 den sonra oyuna almak nasıl bir anlayıs arkadaslar... cok kötü bir hocalık gosteresi benım için tamamen macı izledi ertugrul hoca katkı yapmadı takıma en öenmlisi 3 puanı kaybettık işte .. |
bu sistemde bu kadar oluyor arkadaş futbolcu oynamıyor.bu adamlar da ruh felan kalmamış.bitmiş hepsi seyrettik maçı ve gördük bütün futbolcular ikili mucadelelere girmiyor girdikleri mucadelelerde atıyorlar kendilerini hocanın yapacağı bişey yok oynatacağı futbol bu değil ama ortada koray serdar sürekli top kaptırırlarsa rico da olmayınca bide delgado formsuz olunca hakanda aynı şekilde formsuz olunca mehmet hiç top bile oynamayınca sonuç tabikide böle olur.şımardılar futbolcular ertuğrula sadece bi yerde eleştiririrm o da transfer hataları beşiktaş çok büyük transfer hataları yapmıştır diatta yok çoban forveti herkes biliyor.yazık yazık olmaz böle ibrahim de zaten yetenek yok olmaz böle gitmez bu.öncelikle yönetim istifa etmeli tüp kafa ve ekibi gitmeli |
tek ön libero çift forvet ve arkalarında iyi bir delgado olursa belki baha iyi bişeyler yapabilirizz |
Alıntı:
nokta kardeşim ilk haftadan bunu bekliyorum |
ocak ayınada kesinlikle uzun bir pivot santrafor lazım forvet deil santraforrrr !!! |
yaa 2. yarı kaleyi bulan top yok, ertuğrul hoca yazık yaa, çözüm bulur dedik hala aynısın, artık şuna çözüm bul, sabrımız taşıyor... sinir krizleri geçiriyoruz, bu nasıl takım yıllardır ofansta bu kadar kötü bir beşiktaş izlemedim.. |
bari hucum olarak devre arasında holoskoyu kaptırmasak |
Beğenmediğimiz Tigana bile Ertuğruldan daha ofansif oynatıyordu takımı bu nedir yavv koca maç boyunca kaleyi bulan şutumuz yok |
Alıntı:
|
arkadaslar yonetim biraz degişir demirören akılı klubu kendine borclandırdı bırakırsa parasını ister adam |
Alıntı:
o alsın parasını munasip bi yer bulur kullanmak için.gitse dekurtulsak tüp kafalı herif |
walla bilemiyorum arkadas enson 40 milyon dolar diyordu tvler o parayı nasıl odeyecegiz daha tazminatı odemedik |
Kanıma dokunuyor böle beşiktaşı islemek elimden gelse para almadan oynarım bu takımda yüreğimle şerefiniz warsa adam gibi oynayın bi çare bulun Yeter Artık ALLah Aşkına |
gecn bi yormcu cok ii dedi ya kayseri sprın kadrosu suann ki bjk den daha İi yada bilmiorm artk_? |
yok ya nasıl iyi olsun ama bir fark war arada adamlar yenilmekten korkmuyor biz ise her maca beraberlik için cıkıyoruz |
böyle giderse ertuğrul hoca 3 maç sonra addaaaa |
buraq ve ibrahim akın düşünülmeli |
bence forvette bobo ve nobre dinlenmesi lazim ileride higuen ve batuhani oynatsan bunlardan iyi arkalariindada delgado ve rico pasa sagda özkan solda i.akin onlarin arkasinda cisse zan,toraman,tello kalede hakan bukararmi zor yaa inanin süper olur bu nobre gecen sezon naptiki bu sezon napacak gecen sezon orta gelmiyor diyenler falan oldu bu sezon en cok ortayi yapan takimiz nobre yine yok ortalarda .... |
ARKADAŞLAR BÜTÜN SUÇLU YÖNETİM DERHAL GİTSİN |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |