![]() |
Korner kabusu Beşiktaş'ın maçlarında rakip takımların kazandığı kornerler taraftarlara 'Eyvah' dedirtiyor Beşiktaş, resmi maçlarda üstüste 3 karşılaşmada köşe vuruşları sonucunda kalesinde gol gördü. Olympique Marsilya ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında köşe vuruşundan gol yiyerek geriye düşen siyah-beyazlılar, Denizlispor karşısında ve son olarak da Galatasaray maçında köşe vuruşları sonucu gol yedi. |
sonuçta o da hakanın formsuzluğu yüzünden yine onun yüzünde onun hatasıyla gol yedik burda o kadar yazdım bi kaç maç rüştü oynasın diye ama olmadı yinede hakana güveniyoruz.ama toparlaması lazım çok hatalar olmaya başladı. |
evet ya kesinlikle haklısın bi çare bulmaları lazım |
Hakanla Alakası Yok 10 Kişi Arasında Bomboş Kaldı Adam Atar Tabi |
Önce O Topa Vurduran 10 Kişiyi Sorgulamak Gerekir Hakan Yine %100'lük İçeri Giden 2 Top Çıkardı Farka Gidiyordu Adamlar Be.. |
defansa o kadar güvenirdim şimdi cok cok kötü olmuş hele deli ibo ve diaatta döküldü resmen ya |
Alıntı:
|
kazma bir defans olursa böyle olur !!! |
Keşke Hakan Olsa Tek Sorun Çıkardığı Pozisyonlarla Affetirdi Bence Kendini İçeri Girdi Dediğimiz 2 Top çıkardı Hakan Daha Napsın Tecrübesiz Yapabilir Ama Hakan'a Yüklenmek Kesinlikle Doğru Değil.. Önce 10 Kişi Arasında O Adam Nasıl Bomboş Kalıyor Bu 1 Değil 2 Değil Her Yedimiz Gol Böyle Önce Bu Sorgulanmalı.. Hakan'a Güveniyorum Ben |
bende hakanı bitirmek felan amacında değilim kötüdür felan da demiyorum ama denizli sonra marsilya şimdide galatasaray bu maçların hepsiinde hata yaptı sadece bu hatalardan ders çıkarmalı bende hakan güveniyorum türk futbolu için önemli bi gelecek.ama yapmamalı hata daha düzelmeli. |
Ben fark yemediğimiz için dua ediyorum...Biz bu hallere düşecek takım mıyız be...Tüpçü istifa...!!! |
doğru hatalıydı hakan ama tek gerçek var türkiyenin en iyi kalecisi |
bir tek hatayı hakanda armak yanlış tüm takım berbat oynadı adamlarda lincoln,hasan,ayhan,hakan yok kalede orkun var ve biz yenemiyoruz düşünün gerisini kim hatalı |
Ya birisi bizim defans oyuncularına ve kaleci hakan a korner atılırken nasıl adam paylaşılır nasıl durulur topa nasıl çıkılır öğretmesi lazım .Amatör futbolcu gibi hareket ediyolar kornerlerde.hoca yok ki başların da .ertuğrul hoca görüyosun kaç maçtır aynı hata müdahale etsene adamlarına .Beceremiyosan istifa et . |
Yaa alkışlamayı nasıl biliyorsak hatalarınıda yanlışlarınıda söylemek zorundayız.Ne yanii hakan hatalı değilmiydi pozisyonda.Resmen boşa çıktı yaa.Bide maç seyircisiz olduğu için bıraakkk diye bağırdığını maçı izleyen herkes duydu,gördü...Marsilya maçındaki golün fotokopisi resmen.İlk hata diattaylan başladı yine orda topu oyalayacağına taça at kurtul bare.Daha sonra hakemin uydurduğu kornerle devam etti hata.Sonrada hakanın boşa çıkışı.En sonundada defansımızın yıllardır gelen hastalığı duran toplarda adam paylaşamamaları.Sonuçtada komik bir gol.Çok önemli 2 maçtada aynı golü yersek adama sorarlar şapkayı koyuyoruz önümüze diyorsunuzda bumu koymak diye! |
harbidende oyle ya hocadaki korkaklık artık futbolcular işledi kimse bir sey yapmıyor herkes cekiniyor |
Hata futbolcularda Çalışmıyorlar basbaya her maç baas bas arka direk diyoruz yok ...! |
forza HAKAN , rüstü yü kalede istemiyorum kardesim ezik formasi giymis ezik kaleci istemiyoum nobre-rüstü-yozgatli hicbirinden bi cacik olmaz |
hakanın nasıl alakası yok elinden topu kaçırıyo boşa çıkıo |
Türkiye`de Saat: 01:47 . |