![]() |
Penaltı isyanı Penaltı pozisyonundaki oyunculardan Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toraman, hakemin kararının yanlış olduğunu savundu İbrahim Toraman, ''Kesinlikle penaltı değil. Ben kayarak müdahale yaptım ve topu aldım'' dedi. Toraman, maçın geneline bakıldığı zaman hakemin aleyhlerine kararlar verdiğini, takdir haklarını sarı-kırmızılı ekipten yana kullandığını, siyah-beyazlı ekibe karşı çok kolay düdükler çaldığını ileri sürdü. Beşiktaş'ın tek golünü atan Tello da penaltı kararının yanlış olduğunu savundu. |
Penaltı değildi ama kazanmak için hiçbirşey yapmadınız neye yarar!!!! |
ne diyelimki artık ben maçlara yorum yapmıcan tahdir sizin. |
ya penaltı deildi zaten şu hakemler beşiktaştan ne ister ya aslında penaltı pozisyonundan önce baya yüklenmeye başlamıştık hakem saolsun maçı yine kopardı. Ben artık anlamıyorumya hakemlerimiz göremiyomu yoksa görmek mi istemiyolar. |
:) oyun oynasaydınızıda işiniz penaltıya kalmasaydı.. |
Penaltı Hakemin Takdiriydi Ceza Sahasında Öle Topa Girilmez Verilebilirdide Verilmeyebilirdide.. 3 Puanı Biz Haketmedik Onun İçin İsyan Etmekde Yersiz Olur.. |
haketme konusunda daoğru sölüyosun onlar mucadele ettiler.ama penaltı yoktu o pozisyonda bence çünkü top ardanın ayağından çıktıktan sonra bizim serdar giriyor topa.yani toraman topu kurtardıktan sonra arda düşüyor öncelikle top alındığı için penaltı değil bence |
bencede penaltı değil erman hoca versede vermesede birşey diyemezsiniz diyor ama hiç alakası yok topa müdale yapıyosun ee penaltı hiç alakası yok yazık oldu birde korner meselesi korner bile değildi çok yazık oldu ama yinede böyle bahanelere sığınmamak lazım eğerki sen büyük takımsan |
ya tamamda bunlar bahane deilki karşındakide büyük takım öyle düşünürsen ya bence bu maç galata nın hakkı oplabilir tamam ama golleri hakemlerin attırdığıda bi gerçek |
arkadaslar iyi oynamiyoruz ona katiliyorum ama hakemler bizdende kötü .kötü oynasakta hakemlerin puanlarimizi calmaya haklari yok.iki puan ankarada iki puan galatasaraya karsi eder dört.ben ertugrul hocayi 15 resmi mac yaptik hazirlik dönemi haric hala anlayamadim. daha ilk onbiri bile ayarlayamadi. bazi futbolculari birkac yerde oynatmayi deniyor.birak bunlari hoca kim hangi mevkinin futbolcuysa onu orada oynat.bugünkü mactada öyle yaptin sonra dogruya döndün ama koskoca ilk yari bosa gitti.birde su yababci futbolculari mutlaka oynatmalisin.uzun bir süre maclarimizi seyretmemeyi düsünüyorum.cünkü cok kötü oynuyoruz maclarda sini kirizi gecittiriyorlar insana.bu eksik ve seyircisiz gs den bir puan bile alamiyorsak düsünün artik.gs ye karsi defansifmi ofansifmi oynadik belli degil.hakanin dinlendirilmesi lazim.diatta sagolsun her macta bir gol hediye ediyor rakibe hakanla birlikte.son olarak mac bitmis hakem bize faul vermis.son bir sans herkes ceza sahasina gelmis orta yapmasi gerekirken bizim geri zekalilar pas oynuyorlar hala.kornerleride ortalayin artik.kornerde paslasma hastaligi var bizde.hoca gs macinin kasetini alsin nasil dopel pas yapilir nasil adam kacirilir ögretsin bizim kazmalara.adam kayseride mehmet topuzu gökhani kesebiliyordumu.bizde iyi oynayani bile kesiyor.kusura bakmayin hala kendime gelemedim. |
adam olup oynasaydınız .. tellodan baska oynayan adam yoktu.. haklem kararlarına artık oynamıoruz |
Alıntı:
|
EVET PENALTI DEĞİLDİ AKŞAM BÜTÜN SPOR YORUMCULARI DA PENALTI OLMADIGINI İDDA ETTİ ASLINDA BURDA BJK NIN DE BUYUK HATASI VAR NE YAZIKTIR Kİ GALATASARAY GİBİ HAK ETTİĞİ YERİN 2.LİG OLDUGU BİR KULUP İLE KARDEŞLİĞİ KONUŞUYOR.BEŞİKTAŞ ZATEN İLK HAMLE YAPICAKSA SOLUĞU FENERBAHÇENİN ULUSOYU YIKMA KARARINDA HEMFİKİR OLMALI VE KARDEŞLİĞİNİ FENERBAHCE İLE KURMALI BÜYÜK TAKIMLAR BÜYÜK YERLERDE OLMALI...YOKSA BJK FB 100 TANE YILDIZ ALMIŞ NEYE YARAR ARKADAŞLAR 1 HAKEMLE BAŞA ÇIKAMIYCAK OLDUKTAN SONRA YAZIKKİ NE YAZIK HALİMİZE ÜZÜLMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORUZ... ÇaRŞı NuMBeR ONe |
penaltı olmaza ne yazar siz galatasaray yenemiyosanız penaltının arkasına saklanmayın |
Alıntı:
ama yıldırım demirören gibi aziz yıldırım kompleksi en üst düzeyde olan bir başkanımız olduğundan biz yanlış sularda yüzüyoruz |
Penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu bunun.Bakmayın erman yalakasının dediğine siz.Neymiş verilebilirde verilmeyebilirde.Pehhh!!!Bunları kim dedirtiriyo hoca sana acaba.Arda daha toraman ve serdarın hamleleri olmadan ayaklarını yerden kesti balıklama atlayacaktı.Bunu cümle alem gördü...İlk golde auta giden topu 60 metre ötedeki yardımcı hakeme sorarsan sana tabiiki korner der.10 metre önündeki pozisyonu göremiyorsanda sana kör derler.Bizede hep kör hakemler denk geliyor herhal.Kör en iyiniyetli lafımdır bunlara...Bunlara tabiiki sığınamıyoruz.Gs gibi oynasaydınız ozaman derdik hakem yüzünden diye.Ama şimdi boş... |
ya bu gs kardesligi nerden cikti özhana gecmis olsun pankartlari falan hastaysa hasta bize ne , hic avrupada siz gördünüzmü böyle bisey bize kardes takim falan lazim degil gördük iste kardes kazigini olmayan korner ve olmayan penalti kardeslikleri devam etsin bizim ö... demirören gitsin hastanede canaydini ziyaret etsin baska ise yaramaz bide bos bos konusur... |
Alıntı:
|
takım adam gibi oynasaydı da 10 tane penaltı verilseydi biz güzel oyun istiyoruz mücadele istiyoruz rakip takımı sahasına hapsetmek istiyoruz bunları yapın da sonra ağlanın |
Alıntı:
haa.. |
önce iyi oynayacaksın.atacaksın 2-3 tane tıpkı 90 lı yıllarda olduğu gibi,sonra hakem ısterse kendi gol atsın bize.ezikleşmenin anlamı yok.hakemlere yukleye yukleye bu hale geldik. |
hakem kötüydü ama önce kendimize bakalım |
gene mi hakeme suc atmalar ya yeter bıktık artık bu bahaneyi duymaktan |
ya arkadaşlar penaltıyı falan geçin maçın son dakkası uzatmalar oynanıyo bizimkiler top çeviriyor bu nasıl bir anlayış bilmiyorum vasat bir top oynadık gs bizden güçsüz bir 11 le sahaya çıktı.Kaleci hakanın yaptığı kaçıncı hata bu runje gitti hakan geldi |
penaltı değildi Penaltı pozisyonundaki oyunculardan Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toraman, hakemin kararının yanlış olduğunu savunarak, ''Kesinlikle penaltı değil. Ben kayarak müdahale yaptım ve topu aldım'' dedi. Toraman, maçın geneline bakıldığı zaman hakemin aleyhlerine kararlar verdiğini, takdir haklarını sarı-kırmızılı ekipten yana kullandığını, siyah-beyazlı ekibe karşı çok kolay düdükler çaldığını ileri sürdü. Beşiktaş'ın tek golünü atan Tello da penaltı kararının yanlış olduğunu savundu. |
günaydınn |
ne penaltısı alakası yoktu |
tabiki değildi! |
hakemler kotu buna katılırım ama 1-2 hatalı karar yüzünden macı kaybettiğimizde sonucu buna bağlamaya katlanamam...Olabilir hakem yanlış karar vermiştir bundan once de hatalı kararları olmuştr,bundan sonra da olacaktır ama oncelikle burda onemli olan benim takımımın ne oynadığıdırr...Benim takımım hiç bişey oynamayıp sahada warlığıyla yoklugu belli olmayan oyuncu toplugulu halinde gezerlerse ben magluıbiyeti hakem hatalarına bağlamam...Suçu kendimizde aramamız gerek...Fakat ne garip ki sezon başından beri suçlunun kim olduğunu bulamadık...İlginçç... |
Bu kadar korkak oynadık ya bu gs ye karşı.Hala inanamıyorum.Biz portoyada böyle oynarsak admlar bizi öldüre öldüre yenicek.Gol için hiçbirşey yapmıyoruz.Tigana bari savunma oynuyoruz diyordu.Sağlam hücum oynamaya çalışıo yapamıo.Walla allahtan tello var o da olmasa deil golü bir şut göremiicktk... |
arkadaşlar biraz dürüst olalım adamı ezdiler ceza sahasında |
penaltı pozisyonunda arkadan jilet gibi kaydı biri. yani o ne kayış. hakemde yanıldı. olabilir ama en azından o kaymanın sonucu bir çift vuruş verilmeli bence. |
Selçuk Dereli'nin tartışmalı kararından sonra Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı... "Ben kayarak topu aldım" Maçın 76. dakikası... Beşiktaş cezaalanına giren Arda Turan, topa müdahale eden İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş’a takılıp yerde kaldı, hakem Selçuk Dereli penaltı noktasını gösterdi. Oldukça tartışmalı bir karara imza atan Dereli, Siyah-Beyazlılar’ın büyük tepkisini topladı. Pozisyonun kahramanı İbrahim Toraman, 90 dakika bitiminde öfkeliydi. Milli futbolcu, “Ben kayarak topu aldım. Arda kendini bize takarak yere attı'' dedi. Gökhan Zan: "Yeter artık" Hakemin tüm kararlarını rakip lehine kullandığını söyleyen Toraman, “İlk golde bile hakem kararsızdı. Korner mi, aut mu karar veremedi. Tüm faullerde, hatta taçlarda bizi zor durumda bıraktı'' ifadesini kullandı. Gökhan Zan da, “Bizim sahada mücadele etmemizin anlamı yok. Hakem saçma bir kararla olmayan penaltıyı verdi. Golümüz iptal ediliyor, rakiplerimize penaltı çalınıyor'' diyerek isyan etti. http://www.internethaber.com/images/other/78394.jpg http://www.internethaber.com/images/other/78393.jpg http://www.internethaber.com/images/other/78395.jpg http://www.internethaber.com/images/other/78397.jpg |
Peki neden bir hakem out olan bir pozisyonda ısrarla köşe bayrağını gösterir veya kendinden emin bir şekilde gol olan pozisyonu iptal ettirir.Yani alınteriyle emekle oynamak bu kadar kolay mı?Türk futbolu kaosa sürükleniyor ve de en tehlikeli taraftar grubunu karşısına alıyor..bilginize |
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıranlar kadar bile olamıyoruz.Biz sadece çuvaldızı batırmaya çalışıyoruz. Bu yönetim biçimi ile(dikkat edin yönetim değil, yönetim biçimi) Beşiktaş 5 yılda 10 yıl geri kalmıştır rakiplerinden, bunun 5 yıl daha devamının sonu, Türk Futbolunda 2 büyük kalmasıdır. |
bende ilk seyrettigimde maçı galatasarayın daha iyi oynadığını düşünmüştüm sonra bir daha baktığımda galatasarayın oyun oynamadığını sadece oyun bozmaya yönelik davrandığını gördüm kalli nin çıkarttığı takım bu amaçtaydı ve o kadar top kaybı yapmamazı ragmen nondanın iki cılız hücum girişiminden başka tehlike yaşamadık ümit karanın yanlış pas tercihi var bide ama bizimde yaptığımız yanlış paslar var sonuçta tek nizami atılan gol bizim gol ve gerçek anlamda kaçan net gol yine bobonun ön direkte topu ıskaladığı pozisyon sonuçta bu maç hakemin geyseye hediyesi oldu penaltı olmasaydı geyse bize gol atamazdı o sistemle ceza alanına kadar gelip eriyen atakları vardır işin ilginci ben geçen hafta başında bu maçı geysenin hakem hataları sayesinde kazanacağına iddia ya girmiştim ve herkes bana gülmüştü ama haklı çıktım son 4 maçta 4 penaltı kazandılar 3 ü haksız ve hep oyunun kritik anlarında anlaşılan ulusoy amcamız yine yiğenini unuttu bu senede şampiyonlugu geyseye vericek biz yine bi 5 sene bekleriz 10 senede bir aklına geliyoruz amcamızın nede olsa |
Türkiye`de Saat: 21:48 . |