![]() |
Masaya Yumruk vuracak kişi aranıyor. Boş konuşmada kimsenin rakip olamayacağı demirören gene neler diyecek sabırsızlıkla bekliyorum. Vuracağı yumrukla haksızlık yapanları ezeceklerini idda eden başkana önce ulusoydan şiddetli tepki geldi bizimki hemen kıvırdı. Şimdide hakemlerden gizl tepki geliyor (olmayan korner yada penaltı yaratılması vs...) ince oyunlar oynamaya başladılar. İnsanları şuçlarken alacağın ters tepkileri düşünmezsen bu beşiktaşın daha çok başına çoraplar örerler. KAVGALAR SÖZLE KAZANILMAZ. YÜREĞİN YETİYORSA DEDİĞİNİ YAPACAKSIN, YETMİYORSA SUSUP İTAAT EDECEKSİN. EĞER İTAAT EDİYORSAN DA SEN ASLA BEŞİKTAŞLI DEĞİLSİN DEMEKTİR. GERÇEKTEN MASAYA YUMRUĞUNU VURACAK BAŞKANIMI ARIYORUM. |
güzel değinmişsin konuya;)ama benım fıkrım şu;masaya yumruk vurmadan önce futbolcuların kafasına vursalar daha iyi olacak. |
Alıntı:
|
7 macta calinan 5 puan allah hepsinin hesabini sorsun herkese...futbolcularin kafasina istedikleri kadar vur hakem pis niyetli olduktan sonra sen süper hatta süperin süperi top oynasan yine mac alamazsin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ronaldinho messi bu adamları getirsen 150 milyon avro harcasan hakemler senle uğraştınmı bittin demektir ... |
Alıntı:
Dün İçinde Geçerli Bunlar Sanki Adam Gibi Oynadıkda Hakeme Kabahat Buluyoruz.. Futbolcunun İşi Futbol Oynamak Haftada 90 Dk Oynamak İçin Dünyanın Parasını Alıyorlar Bi Futbolcu Kötü Oynayabilir Diyelim Ama Kötü Mücadele Edemez.. Büyük Takım Hakemleride Yener Son Dakkalara Bırakmaz İşi. |
slm ARKADASIM SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM MADEM SÖYLÜYOSUN MASAYA VURURUM ASARIM KESERİM CART CURT HADİ YAPTA Bİ GÖRELİM BAKALIM NASIL VURUYOSUN...TÜRKİYEDE ZATEN YANLIŞ YERLERDE YANLIŞ İNSANLAR YÖNETİCİLİK YAPIYOR HER ZAMAN ŞAŞIRIKLMIŞ Bİ DURUM DEĞİL BENCE ŞU AZERİ İŞ ADAMI ALSADA BEŞİKTAŞI Bİ KOVALASALAR PROFOSYONELİM DİYENLERİ ARTIK YETER YAHU BEN BEŞİKTAŞLIYIM ŞAMPİYONLUKLAR GÖRMEK İSTİYORUM YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÇaRŞı NuMBeR OnE |
en büyük başkan seba başkan başka tanımam |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |