![]() |
Porto Hazırlıkları Başladı Futbol Takımımız, Çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda Porto ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana tedavisi süren Ricardinho dışındaki tüm futbolcularımız katıldı. Galatasaray derbisinde forma giyen oyuncularımız koşu yaparken, diğer oyuncularımız ısınma ve 5'e 2 çalışmasının ardından minyatür kalede maç ile idmanı tamamladı. Siyah Beyazlılarımız Porto karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 17.00'de basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. |
inşş maçdan önce stadın elktrkleri kesilirde maç oynanmazz.... |
yemişim hazrlıklıklarını hazırlansa nolurlar kalaslar... |
bu takımdan bu saatten sonra, bir turşu olmaz. sakın kimse beşikta ş yenecek diye hayal kurmasın. en az 0/3 diyorum bu maça. |
valla hazırlanmadan maça çıksalar değişen birşey olmaz.3-4 tane yiyeceğimiz kesin.leeds maçını unutturacak tarıhi bir farkta yıyebılırız. |
Alıntı:
bence maça hiç çıkmayalım nasıl olsa 3-0 pardon 0-3'den fazla olur.iyisimi çıkmayalım da hükmen yenilelim http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif |
Alıntı:
haha hic gulesim yoktu vallah adamlar istanula gelmisler bile |
Ezikler ikinci ligden gelen belediyeye,g.oftaşa ardından küme düşmeye aday rizeye puanlar kaybetti ve o haftada interle karşılaştı.Herkes ezikler fark yer dedi,sahaya çıkmasınlar dendi ama sahaya çıkıp aslanlar gibi oynadılar ve interi darmadağan ettiler.Bunu kim tahmin edebilirdi kimse tabiiki...Beşiktaş adınada aynı şey olabilir hiç beklenmedik birşekilde portoyu yenebiliriz bence.İnönünün atmosfer çok farklıdır futbolculara ilaç gibi gelecektir bence.Portoyu yeneriz ama sonrası gelirmi onu bilemem ben...Kapasitemiz var ama bunu herzaman sahaya yansıtmak önemli. |
3-0 diyenlere Sesleniyorum Bu maçı alıcaz :) |
iyi hazırlanında yuzumuzu kara cıkartmayın.hadi besiktas yen porto'yu |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |