![]() |
Üzülmez Kadro Dışı Mı Kalacak ? http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...IBO-B-Y280.jpg Derbideki olaylar üzerine Beşiktaş kaptanı, kadro dışı bırakılma noktasına geldi. Beşiktaş’ta Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor... Karşılaşmanın 44. dakikasında Tello’nun Galatasaray filelerini havalandırdığı sırada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kaptan İbrahim Üzülmez’i yanına çağırmış ve bir takım uyarılarda bulunmuştu. Ancak daha sonra kulübede oturan Menacer Sinan Ergin olaya dahil olup, yüksek bir sesle “İbrahim, İbrahim” diye seslenince, başarılı oyuncu oldukça sinirlenmiş, “Ne bağırıyorsun hocam... Anladık... Sakin ol, gol attık” diyerek tepki göstermişti. Bu olaylar üzerine Sağlam’ın, dün Başkan Yıldırım Demirören’e bir rapor sunarak, Üzülmez’i kadro dışı bırakmak istediğini belirttiği öğrenildi. Başkan’ın bu istek karşısında genç çalıştırıcıya, “Önümüzde Şampiyonlar Ligi’ndeki Porto sınavı var. Her oyuncumuz bu zorlu karşılaşmada bizimle mücadele etmeli” diyerek Sağlam’ı bu kararından vazgeçirtmeye çalıştığı bildirildi. |
Bi Faydası Yok Artık Faydasını Geçtim Vasat Bile Değil Artık.. Keşke Öyle Bişi Olsa :) |
Disiplini galatasarayda gördük. İbrahimde zaten iyi oynamıyo. Belki akıllanır. |
Nerdeeee inşallah.. |
yaa artık oynamasına gerek yok |
Bu revizyon değil olması gerekendir zaten... |
keske |
yorum yapamam çünkü ibrahim oynamadığı zamanları da gördük.o zamanda beşiktaş iyi oynamadı önce alternatifini görmek lazım onadan sonra yol vermek gerek kaptana |
8 senedir sabrediyoz ve adama altarnatif yok.ya dünyanın en iyisi yada bu zamana kadar onu oynatanlar hiçbir halttan anlamıyo.ama tek dileğim ondan biran evel kurtuluruz.ne kadar iyi olursa olsun bu adamın futbolundan nefret ediyorum. |
sanmıyorum bu kadar küçük bir olaydan dolayı kadro dışı bırakılmaz |
ben bu adamı amatör takımda oynatmam ! |
haber yalandır diye düşünüyordum ama maalesef doğruymuş gerçektende ibrahim böyle bir tepki vermiş az önce lig tv de izledim ibrahim oynamazsa bencede bizim için daha iyi olur benim üzüldüğüm nokta ertuğrul hocaya saygısızlık yapılması |
Orta yapmayayı 32 yaşında öğrendim diyen biri için fazla oynadı.Yerine acilen birinin bulunması lazım.Ayrıca kaptanlık görevinide tam manasıyla yapamıyor.Toraman tek kaptan olmalı... |
gs maçının bileti takımda 3 kişiye kesildi.ibo koray ve bobo ama gözden kaçan bi nokta var takımın genei çok formsuz.kaptan a gelince bence mehmet sedef kaptan ın yerine düşünülebilir.en azından daha hısrlı |
ya arkadaslar keske yerıne bırını bulsakta delıyı emeklı etsek yok ıste yerıne adam mecbur katlanıyoruz adama orta acmıyor dedık adam 30 sonra orta yapmayıogrendı gerısını varın sız dusunun |
birini bulsak diyorsunuz tello ne güne duruyor tellonun asıl yeri sol bek zaten |
kalliye bak abi adam tam catlark gozunun yasına bakmıyo valla linvoln minkoln cıkardı kadrodan bizde de boyle olsa forma kapmak için takım birbirini yer bence |
bugünde kötüydü. |
beşiktaş kalıcıdır diğerleri değildir kaptanda olsun hak eden cezasını almalı |
tamam arkadaşlar diyelim ki kadro dışı kaldı ne olcak bi düşünün bakalım mevkisinde oynucak kimse yok bi kere sezon başı gibi bi ara sakatlık geçirmişti o kanatta çok sorun yaşamıştık alternatifi lazım ibrahimin |
Benbugünkü maçta yine beğenmedim Üzülmez'i saç baş yoldurdu bana bence onun yerinde Tello oynamalı onun önündede İbrahim Akın |
bari yakın zamanda bıraksada kendinden nefret ettirmeden gitse |
Alıntı:
İlk 3 Maçta 9 Puan Almıştık ve Bencede Bi Sorun Yoktu Ne zaman Üzülmez Geldi Kornerlerden Hep Aynı Golleri Köşe Tutmadığı Yüzünden ve Pozisyonlarda Nerde Duracağını Bilmediği Yüzünden Goller Yedik Bi Bakın Bakalım Sağ Kanattan Hic Gol Yemişmiyiz Yada Ortadan Yemişmiyiz? Gollerin Hepsi Sol Tarafımızdan.. |
inşallah kadro dışı kalırsın ama ben zannetmiyorum böle bişe olacağını..! |
iyide o maçlarda sence güzel mi top oynadılk yani ibrahim tarafında sorun yaşadık bence ben aradım veya böle sölim.walla öle böle adam senelerdir top oynuyor herhalde ki o kadar da kötü topçu değil vasatın üzerinde oynuyo işte bende emnun değilim ama napalım |
M.sedef veya Aydın Düşünülebilir Olmadı Sol Bek Tello Önüne Akın Hem Çok Daha Ofansif Oynamış Oluruz |
ibo bugune kadar oyle ahim sahim bir oyuncu olmadi ama taraftar hep onu deli ibo diye sevdi ama boyle devam ederse taraftari kendinden sogutacak sahada iyi oynamadigi gibi son zamanlarda her konuda konusur oldu elbette konusacak ama gerektigi yerde konusmali Besiktasin kapatnidir kaptan gibi olmali |
Türkiye`de Saat: 23:08 . |