![]() |
tigana beşiktaşa istediklerini uygulayamadı ama bence kişilik olarak iyi bi adam böyle bişeyin olacağını sanmıyorum.eğer böyle bi durum olsaydı giderken bunu yapardı. |
Alıntı:
trübün rzügarıyla gelenler trübün rüzgarıyla gider dedik ama hiçte öyle olmadı.başkan dediğin varsayımlar üzerine konuşmaz şimdi bu takımı ligden çekmek yürek ister.ve bu yürekde demirörende yoook.bu bir ikincisi beşiktaşbaşkanı yaparım ederim demiycek yaptım oldu ettim oldu diyecek.ligten çekerim değil ligten çektim diyecek.bunada mangal gibi yürek lazım...ama oda bizim başkanda yok o adama ne olursa olsun iftifa etmez herkes SERDAR BİLİGİLİ'mi |
bir sen eksikdin zaten..... |
Alıntı:
banamı diyorsun onu |
bu nedir yahu kim yapiyor bu kontratlari galiba klubun parasi cok geliyor |
moda oldu ya giden tazminat davası açıyor.. scala'ya toshack'a falan haber verin boş durmasınlar onlarda açsın bişey çıkar belki.. aslı yoktur umarım haberin şamar oglanı olduk iyice.. |
Futbol Extra: Bir de Beşiktaş kulübü bu 150 bin euroluk parayı hesaba yatırdığını iddia ediyor, doğru mu? Abega Prosper: Evet doğru ancak bu para zamanı geçirildikten sonra yatırıldı. Burada önemli olan bu paranın taahhüt edilen sürede hesaba geçmemesi. Cezai şartı da ortada. Çok net tartışmasız bir olay. “Bu para bu süreye kadar yatmazsa ilk sözleşme geçerli sayılır” diyor. Komik Ötesi 150 Bin Doları Geç Yatıran Yönetim Defolsun Eğer Doğruysa Bunlar Yeter!!!!! 150 Bin Dolar Demirören'in Bi Gecelik Otel Parası Allah Belanızı Versin Be Rezil Kepaze Olduk Sizin Yüzünüzden Ne Asaletimizi Bıraktınız Ne Asilliğimizi Nede Prestijimizi.. |
bu yönetimden her sey beklenir |
Alıntı:
.. |
al sana yumruk.sen elli türlü naneyi ye sonra senin beceriksizliğin yüzünden takım yerlerde sürünsün.sonra çık tek yumruk mavalı oku millete.hadi ordan mongol |
Türkiye`de Saat: 20:26 . |