![]() |
Alıntı:
haklısın hakkımızın yendiği açık ama şunu unutmayalım hakem yüzünden oldu bilmemne derken diğer ezik klüplerden ne farkımız kalıyor...hep ne diyoruz çirkin oyunlar ve hakemler sayesinde maç kazanmaktansa şerefli yenilgiler daha önemli değilmi bizim için...öyle galibiyetler olacaksa olmasın..ama şuda varki bu tip düşünce bizim iyi oynadığımızı göstermiyor...yönetimin bence tasını tarağını toplayıp gitmesi lazım olmuyor işte onlarla açık... |
arkadaşlar süleyman sebadan sonra külübü yönetebilecek bi başkan gelmedi daha diye düşünüyorum herhalde bütün sorunlarımız bu yüzden kaynaklanıyo |
Sinan Enginde Olmasa Adam Gibi Konuşan Yok Konuşunda Yumruk Vurup Ligden Çekiyorlar Dengesiz Dengesiz Eleştiri Yapmayı Bile Bilmiyorlar.. |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum arkadasıma süleyman seba gbi bir adam daha gelmez BJKmizin basına |
top oynadıkları yok...ondan sonra yok hakemmiş yok bilmem ne...BEŞİKTAŞ dediğin gerektiğinde çıkar hakemi,federasyonu,şikecileri,masa başı oyunları da yener... |
alcaksanız bir tane adam gibi adam alın yada hiçkimseyi almayın |
yıne salak salak adamlar alınacak..bosuna para harcanacak.. |
Bize Tello gibi hem defansı hem ofansı yapabilecek adamlar lazım... Yollayın İbrahim Akın, Delgadoyu, Burak Yılmazı, Ricardinhoyu alın ayağını yere sağlam basan adamlar |
Alıntı:
Ya tkaımına uym sağlayamayan yada sorunluları bulursun. Haa birde beş para etmez Diatta gibi kazmaları bulursun .bi cuval paraya da onu alır getirirsin.Böyle adamlarıda transfer diye kakalamaya çalışrsın taraftara.. Tello yu beşiktaşın eski fubol sihirbazı Fikret izlemiş ve kesinlikle alınmasını istemiş buna rağmen bu adamı Eruğrul almaya yanaşmamış fakat. Fikret "Bu adamı iyi çıkmazsa ben furbolu bilmiyorum demektir ve tüm işelerden elimi ayağımı çekerim" demişti. Israrlarını sürüdürünce transferi gerçekleştirilmiş. Diatta ve higueni ise Eruğrulun menejer arkadaşı alınmasını istemiş (herif tabii ardan yolunu bulacaktı) ve çok sevdiği o menejerin itelemesi ve ertuğrulun isteği ile bu iki tip transfer edildi. şimdide gene ertuğrul veya yönetim birilerin menejer vs iteklemesi ile gene salak saçma transferlerle karşımıza çıkmazlar umarım. |
iyi biri olur inş |
Türkiye`de Saat: 13:45 . |