|  | 
| 
 Göreceğiz. | 
| 
 İ.Akın bu zeona formda başladı ama hocamız Nobre'nin kendine yağtığı terbiyesizliğe rağmen ve takıma hiç bir  katkısı olmamasına rağmen Nobre'yi oynatır yine..! Delgado yu da dakika 75-80 arası oyuna sokar..! Bir değşiklik olacağını sanmıyorum.! Sayın hocamız maçlardan önceki demejlerinde hep haksız çıktı..! İnşallah bu sefer bizi yanıltır..! | 
| 
 el insaf hocam artık deiştir zahmet olmazsaa...Takım oyun oynamıo yaa..Bunu uzun sure once gormen gerekliydii senin... | 
| 
 bazıları bakıyorum burak demeye başlamış sizin sinir sisteminiz bayağı sağlammış demek. | 
| 
 ne burağı  kardeşim aman ha.o herife 2tane koyun versen onları bile otlatamaz kaybeder  çoban bile olmaz ondan:D | 
| 
 Alıntı: 
 Burak Hızlı Dikinine Oynayabilen ve İyi Şut Atabilen Bi Oyuncu Kazanılmalı Mutlaka Daha Çok Genç ve Tecrübesiz 2.Ligden Geldi Mucizeler Bekleyince Geçen Yıl Bekleneni Veremedi Tabi. | 
| 
 bence balon gibi o fos çıktı diye düşünüyorum. | 
| 
 Alıntı: 
 ve her maçta formsuz olmasına rağmen Tigana bu futbolcuyu oynattı ve bizi ekran karşısında kanser etti.! Aman Burak'ı felan almasın kadroya Ertuğrul Hoca sakın valla yanarız..! | 
| 
 ertuğrul hocam takımı değilde bence kafayı değiştir.böylede kadro kurulmazki yaaaaaaaaaaa | 
| 
 gorecegiz ben en azindan i.akini ilk onbirde bekliyorum | 
| Türkiye`de Saat: 05:02 . |