![]() |
Beşiktaşımız Ş.Liginde 2. Maçlarını Hep Kazanıyor http://img.mynet.com/spr/bjksevinc2.jpg Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 2. maçında yarın Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş, ''Devler Ligi''nde bugüne dek oynadığı 2. maçları hep kazandı. ''Devler Ligi''nde 4. kez mücadele eden siyah-beyazlılar, daha önceki 3 mücadelesinde de 2. maçları kazanmayı bildi. (A) Grubu'na Olympique Marsilya yenilgisi ile başlayan Beşiktaş, daha önceki 3 mücadelesine de yenilgiyle başlamış, ancak 2. maçları kazanmıştı. İlk olarak 1997-98 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye başlayan ''Kara kartallar'', (E) Grubu'na 2-0'lık Bayern Münih yenilgisiyle başlamış, ikinci maçta ise İstanbul'da Paris Saint Germain'i 3-1 yenmeyi başarmıştı. 2000-2001 sezonunda (H) Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, ilk maçta deplasmanda Milan'a 4-1 yenilmiş, İstanbul'daki 2. maçında ise Barcelona gibi güçlü bir ekibi 3-0 yenmeyi bilmişti. Son olarak 2003-2004 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılan siyah-beyazlılar, Lazio'ya İstanbul'da 2-0 yenilerek başladığı gruplarda ikinci maçında Chelsea'yi deplasmanda Sergen'in golleriyle 2-0 yenmeyi başardı. |
ALLAH büyüktür... alıcaz inşallah bu maçı |
tarih tekerrürden ibarettir diyelim ve portoyu inönüde yenelim bu maç bızım için cok önemli bu maçı alırsak ligde de yükselişe geçiceğimizi düşünüyorum |
inş..kötü gidiş son bulacak |
Alıntı:
gene coştun.relax ol.haber bu sadece.istatistik bilgiler her zaman gerçeğe dönüşmez.bir gerçek var beşiktaşın portoyu yenme ihtimali mucizedir.dikkat et süprizde bile değerlendirmedim. |
bu gelenek bozulmaz inşallah. |
Milana 4-1 yenildikten sonra kim derdi Barçayı yeneceğiz:) Ne rastlantı olur nede mucize:) Yeterki gerçekten isteyelim.... |
Alıntı:
|
inşallah yaaa... |
inşallah yine öyle olur |
Alıntı:
|
Ya insAllah ya tek istedigim bu suan insALlah guzel ve keyifli futbolun sonunda gulen taraf KARTALIM olur |
Almamız lazım. Haydi tarih tekerrür et bea. |
Alıntı:
Rahat ol alıcaz :) |
çok zor ama inşallah diyelim |
Yürekli oynadıktan sonra, kazanılır bu maç..! Ama bizim futbolcularda o ışığı ben göremiyorum malesef...! |
maç sahada kazanılır istatistiklerle değil,inşallah alırız |
eğer yüreklerini sahaya koyarlarsa bu maçı almamaları için hiç bir sebep yok |
Geleneği Bozmayalım O Zaman...! |
zaten toplasanız kazandığımız tek maçlarda 2.maçlardır:D |
Bu Portoyu yenmemiz çok zor.Porto komplike bir takım.Takım olarak iyiler..Bu maçdan galibiyetle ayrılmak çok önemli..Bu maçı alsak liverpooldan 1 puan alsak marsilyayı burda yensek portodan alabilirsek bir puan alsak deplasmandan 8 puanla uefaya gideriz sanırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu macta pozisyona dahi giremeyiz. Ben aktif alanda topa dokunabilecegimizi bile düsünmüyorum. Besiktas maclarini seyredeyim diye gecen sene Lig TV aldim, aldigima alacagima iki yildir pisman ettiler, önceden hic degilse kötü oynadik ve sanssizliginda etkisiyle kaybetmisiz derdim. Simdi kazanirken bile utanilacak futbolumuzu görüp onun bile keyfini yasayamiyorum. |
Alıntı:
çok rahatım zaten hiç kasmıyorumhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif yenersek deli gibi sevinirim.yeniliceğimizi düşünüyorum.o halde sorun yok demektir.http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon12.gif |
Zor ama imkansız değil. |
haydi kartal haydi kartal haydiiiiiiii |
bjk YENSEKDE YENİLSEKDA BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ İİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HER ZAMAN HER YER HEP BERABERİZ... |
umarım bu geleneği sürdürürüz ve bu maçı anlımızın hakkıyla alırız...çünkü bu maçı almaya ihtiyacımız var....hem takımın morali için hemde etrafta konuşulan boş laflar için.. |
yaa bırakın yaa hep 2.maçları kazanmışız bız boyle korkak oynamaya devam edelim 202, maçımızda bile kazanamayız |
ilklerin takımıyız.....bu akşmki maç ilk olcak ve 2.maç hobimz bitecekk....... |
Türkiye`de Saat: 04:45 . |