![]() |
Bjk nin ilk 11 i açıklandı http://www.ajansspor.com/resim/ibrahimAkin_sevinc01.jpg Beşiktaş'ın 11'i belli oldu! Nevzat Demir Tesisleri'nde son maç toplantısını yapan Beşiktaş'ın akşam saat 21:45'te yapacağı Porto mücadelesinin 11'i belli oldu. İbrahim Akın'ın ilk 11'de Porto karşısında şans alması bekleniyor. Beşiktaş'ın Porto maçı, muhtemel, 11'i belli oldu. Hakan Arıkan Serdar Özkan İbrahim Toraman Gökhan Zan İbrahim Üzülmez Serdar Kurtuluş Cisse Delgado Tello Bobo İbrahim Akın Son antrenmanlarda İbrahim Akın'a ilk 11'de şans veren Ertuğrul Sağlam, son hazırlıkları da Akın'ı kullanarak tamamladı. Bu arada Ertuğrul Sağlam son çalışmada Diatta'yı da 11'den kesti. |
Nasıl bi mantıktır anLamıyorum i.akın forvet Adam 1 yıldır yedek en önemli maçta forvette denemek hiç akıllıca degil Ve nasıl olur ibo oynar tello defansta önundede akın olsa daha iyi olmazmıydı ? Ne diyim bu kadro bu maçı zor alır Higuan die bi oyuncun var beee bi kerede oynat ! |
hayırlısı olsun bu saatten sonra bizim yapabileceğimiz tek şey desteklemek |
Alıntı:
Haklısın inşallah bugün kazanırız. |
kadroda bitek üzülmez fazlalık.. |
kaynak ne? başka bi topicde kadro farklı hangisi doğru |
keşke üzülmez oynamasaydı ama i.akın'a sonuna kadar güveniyorum ve bgn gol atıcak! |
İbrahim Akına kaldıysa işimiz zor görünüyor. Hem Higuain'i niye aldık biz..Adam son 5-10 dakka oynasın diemi? Madem risk alıp İbrahim Akını oynatıosun Higuain ile başla.. |
hadi beyler hadi bırakın kadroyu iftarı yapanlar karnını doyuranlar maça hadi |
valla nasıl bni sistem yapacak ertuğrul hoca bu adamlarla anlamadım ama hayırlısı işallah kazanırız |
Alıntı:
|
hoca kimi oynatırsa oynatsın kimse beğenmiyor ne yapacak anlamadım ! |
ibrahim akını harcıyoruz biraz oynasa cok işimize yarar |
Böyle başlayacağını sanmıyorum.Ofansif bi kadroyla çıkacağım derken kasttettiği buysa yazık valla.Üzülmezin yerine tello,önündede i.akın oynasın forvettede nobre.İ.Akın oynayacaksa illa böyle oynamalı... |
Ne Olsa Begenmiyorsunuz Ya.. Üzülmez Fazlalık Birtek Kadroda Düşündüğümüzden Higuain Eksik Hocanında Bu Konuda Bi Bildiği Var Sanırım.. Abartmayın İşi Kadro Bence Çıkabilecek En İyi Kadrolardan Bitanesi Üzülmez'i Çıkarırsan En iyisi Olur Hatta Halen Ya Olur Mu Fln Diyosunuz bırakın Bunları Hoca Sizin Benim Gibi Düşünmüyor Porto Hakkında da Hepimizden Çok şey Biliyordur.. |
Her yerde ayrı bir kadro var. Bütün haber siteleri farklı. |
Alıntı:
|
galiba mac baslayana kadar göremicez gercek kadroyu heryerde farklı yazıyor |
Alıntı:
|
ibrahim üzülmezi ilk 11 de görmek beni mutsuz ediyor bal yapmayan arı misali gezinip duruyor sahada |
Hızlı adamalr lazımdı.Akına çok güveniyorum... |
Hayret Delgado'yu nasıl oyuna aldı bu hoca..! kafdasına bişey düştü herhalde :D |
hadi kartalim yaaahhh su portoyuuu hadi kartalim senin leyiz .... bjk_Carsi _ kamil 38 |
Alıntı:
|
valla delgado ilk 11 de cıkmassa şaşmam |
Bence gayet iyi kadro tabi Üzülmez haricinde..Hadi bakalım inşallah yenersiniz artık... |
Şükür Diatta yok.. |
ben olsam tello yu sol beke cekerdim akını one koyardım forvete de higuain neyse bu kadro da kotu sayılmaz ama bu higuaini ne die transfer etti oynatmayacaksa onu da sormak lazım |
biz bu maçıda alırızz:) |
bende noluyo dedim şimdiden ayrıca akın a zönk oldum o nerden çıktı diorum:D:D:D |
hortlağa bak sen :D |
bu ne ya |
Türkiye`de Saat: 19:47 . |