![]() |
Kadroda Değil Sorun Her Türlü Kadro Çıktı Ama Sonuç Yok Hoca Hep Değiştiriyor İşte Ama Oda Çıksa Buda Çıksa Şuda Çıksa Ruh Olmadan Bi İşe Yaramaz Giydikleri Formanın Büyüklüğünün Farkına Varmaları Lazım Ondan Önce.. |
Alıntı:
|
Delgado bana göre iyiydi Solda 2tane müthiş pas verdi şrfsiz ibo 2 sinide boş boş korner yaptırdı Hele hig verdigi pas akıl doluydu Ben begendim |
beşiktaş forması giyen her futbolcu ilk onbirde oynayacak kapasitede olmalıdır.bugün kadromuzda higuan-diatta-baki haricinde her futbolcu nasıl kombinize ederseniz edin ilk onbirde oynar. |
kale:hakan defans:s.kurtuluş-toraman-zan-tello orta saha:yozgatlı-cisse-delgado-i.akın forvet:hugain-bobo |
kale : Hakan Defans : S.Kurtuluş - Toraman - G.Zan - Tello Orta Saha : S.Özkan - Cisse - Delgado - İ.Akın Forvet : Bobo - Higuain |
bence birde söyle denesin diyorum hocamiz hakan toraman Zan Tello serdar kurtulus cisse s.özkan rico pasa delgado batuhan bobo bence bu kadro cok mac kazanir |
Ertuğlul hoca çift forvetle oynarsa kadroyu doğru kuruyor.Tek yanlışı deliyi oynatması oluyor ozamanda.Onu keserse yerine tello, onun önünede i.akını koyarsa herkesin istediği bir kadro olur.Forvette boboylan higu deplesmanlarda,inönüdede boboylan nobre oynarsa daha iyi olur bence.Gerisi zaten bilindik...Bide rüştünün oynama zamanının geldiğini düşünüyorum artık.Kaleyi kaparsada hakana daha vermez tahminimce... |
Kale : Rüştü Defans : Kurtuluş Zan Toraman Tello Orta Saha: Yozgatlı Cisse Delgado ? Forvet: ? ? |
Alıntı:
rüştü serdar zan toraman teellooooo serdar ö. cisse hıguen delgado rico boboooo devre arasndan snra rüştü serdar zan toraman tello cısse holosko rico delgado bobo |
Türkiye`de Saat: 14:15 . |