![]() |
sorunların sebebi hoca değil arkadaslar...ancak şu bir kesin yonetım ve teknık heyet bızlerın gordugunu gormezden geldi.aldıkları forvet ortada????? |
Alıntı:
|
no comment |
Bencede çok iyi oynadık bir an portoyu g.birliği falan sandım.Eğer higuain o golü atmış olsa şu an beşiktaşın mükemmel olduunu ve de higuainin çk iyi topçu olduunu konusuyor olurduK.Daha hiç birşey bitmedi.Bn takıma güveniyorum.Son maçta bile destek wercem... |
'' Porto gibi güçlü bir ekip karşısında çok pozisyon bulduk '' bir teknik direktor bnce boole bir soz etmemeli...Tabiiki pozisyon bulacaksın yaa ne demekk buu? |
Alıntı:
|
arkadaslar ben yeni uyeyim ama bakiyorum ertugrul hoca yi cok elestriyosunuz biz porto ya karsı aslanlar gıbı kapıstık sansımız yoktu ertugrul hocaya tam destek |
Alıntı:
Hoca'nın sölediklerini eleştiriyoruz..! Hocalığını yada kişiliğini deilL. Yanlış anlaşılmasın.! Asıl sorun yönetim zaten, bu herkezce biliniyor..!:alberteinstein: |
bu yönetim, bu kafalar degismedikce takım kolay kolay gün yüzü göremicek, kanser olup ölüp gidecegiz.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:19 . |