![]() |
İbrahim Üzülmez'den açıklama Taraftarların protesto ettiği Kaptan İbrahim Üzülmez, karşılaşma sonrası şunları söyledi "Çok gol kaçırdık. Cisse olsun, Higuain olsun, İbrahim toraman olsun bir çok gol pozisyondan yararlanamadık. Çok şanssız bir gol yedik. Suçlu aramak yanlış. Takım olarak gol kaçırıyoruz. Takım olarak gol yiyoruz. Bir gol bulabilseydik farka giderdik. Şansımız azaldı artık bundan sonraki maçlarda sahadan en iyi skorla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlar zaman zaman bana ve bazı takım arkadaşlarıma tepki gösterdi. Eleştirilere her zaman saygı duyuyorum. Ancak biz de insanız. Bazen hak etmediğimiz küfürlerle karşılaşıyoruz" dedi. |
DİŞİ_KARTAL_14 EĞERKİ BU TAKIMI TUTUYORSAN VE BU YOLA YÜREĞİNİ KOYDUYSAN MAÇ İÇİN NEDEN KENDİ OYUNCUNA KÜFREDİYORSUN Kİ ANLAMIŞ DEĞİLİM ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ BİZDE İNSANIZ DEMİŞ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI OLALIM... |
hep mazeret hep mazeret.dansözlük erkek adama yakışmaz kaptan. |
.... NASIL BUNU SÖYLEYEBİLİYORSUN Kİ SEN İNANMIYORMUSUN ELİNDEN GELDİKLERİNİ YAPTIĞINA????? |
yaw bu adamı nasıl kaptan yaparlar hayret birşey. takım olamadığımızın en büyük kanıtıdr i.üzülmez in kaptanlığı..! |
üzülme ibrahimcim üzülme kaptan.. hani üzülmez'din? üzülme yavrucum! top oyna sadece..başka bişe istemiyoruz! üzülme sen..adam gibi oyna,yeter! |
Lan kaptan parçası; "hak etmediğimiz küfürleri yiyoruz "demesini biliyorsunda "hak etmediğimiz halde külübün parasını yiyoruz ,rahatsızlık duyuyoruz" neden demiyorsun. Ne zaman adam gibi top oynayacaksın |
Alıntı:
onun yerine ben cevap vereyim HAYIR İNANMIYORUM... ellerinden geleni yaptıklarına çünkü YAPMIYORLAR... Kaptan!!!!!!!!!! iyi dersin hoş dersin sizde insansınız sözümüz yok ama senin çıkıp bunları söylemeye hakkın bile yok..dün sen niye küfür yedin neden eleştirildin..çünkü topla oynamak yerine saçınla oynuyosun...takımı motive etmek yerine sen dahada bölüyosun...dünkü küfrü ve tepkinin sebebi neydi...Sizi insan yerine koyup el ele tibüne çağıran taraftarın ayağına gitmek yerine bağırarak çektin götürdün hepsini soyunma odasına...daha ne kadar dayanacaktı bu taraftar size..siz insansanız bizde insanız artık sizden laf salatası değil icraat bekliyoruz....İcraat.... |
senin yüzünden gol yedik bide utanmadan konuşuyon yaaaa.adama arkasını dönmese gol olmazdı. |
Utanmadan bir de sallıyor. Farka gidecekmiş. Doğru düzgün oynayın, ayrıca oynadığın oyuna da futbol denilemez. |
Türkiye`de Saat: 00:51 . |