![]() |
Beşiktaş'ta 3 Değişiklik Beşiktaş'ta 3 değişiklik Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Porto ile oynanan karşılaşmada geçen haftaki Galatasaray derbisinin kadrosundan 3 değişiklik yaptı. Sağlam, derbi maçta ilk 11'de şans tanıdığı Nobre, Koray ve Diatta'yı Porto karşısında yedek soyundururken, bu futbolcuların yerine Delgado, İbrahim Akın ve Cisse'ye şans tanıdı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Cisse gerçekten iyi oynadı. |
Evet gecenin en iyi ismiydi belki ama maalesef sonuç kötü olunca pek birşey değişmiyor:( |
bence bu takımda, ibrahim üzülmez,ibrahim akın,higuan,nobre,delgado,diatta,baki,burak,bu adamların gitmesi lazım.bu takıma hiç yakışmıyolar |
ertuğrulda hayat var!ben başarılı olacağına inanıyorum.bu kadar kalitesiz futbolculardan kurulu takım ancak bu kadar oynar.dün çok da iyi oynadık.hiç o kadar iyi onayacaklarınıda beklemiyodum şahsen.ama beceriksizleri yüzünden kaybettiler |
ertuğrulda hayat mayat yok arkadaş.ne zaman hücum oynayacaz dese kesin defans yapıyoruz oyun kitleniyo.nası gol atacak bu takım? |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |