![]() |
Hakan'a Tepki Hakan'a tepki Beşiktaşlı taraftarlar, ikinci yarıda topu oyuna çabuk sokmadığı gerekçesiyle kaleci Hakan’a tepki gösterdi.Takımlarından bir an önce gol bekleyen taraftarlar, zaman zaman Hakan’ı ıslıkla protesto etti. |
Hakiketten kafadan özürlümüdür nedir dikkat ediyom son 2-3 maçtır sanki anasını satayım 4-0 öndeyiz de eleman vakit geçirir gibi abuk subuk hareketler yapıor..! Hey gidi Runje heyy..! Senin mumla arıyoruz..! bu arada Runje yi nie gönderdi bizim Becerikli Yönetim? |
Rüştü nerlerde ? Adama yıllık 1.5 milyon veriyoruz.Oynasa bari |
Alıntı:
Boşa Verilen paralara yazık...! Higuain i aldılar adam yedekte..! Diatta'yı aldılar adam yedekte..! Rica paşa zaten sakat..! Delgado bi var bi yok..! Sonuçta yabancılara verilen paralar boşa..! Gül gibi Runje yi gönderiler yanarım yanarım buna yanarım ben:alberteinstein: |
Yazik cok yazik benim Hakan a karsi hosgörüm tükeniyo artik bu kadar laubali olmaz bir adam.Kendi evindesin ve kazanmak zorundasin ama topu saklamaya calisiyosun bu adam Besiktas ta oynadigini kimse söylemedi galiba.. |
Topu oyuna çok kötü sokuyor. Degajlarda top hep onlara gitti. Biraz dinlenmeli, Rüştü oynamalı bence. |
bende anlamadım. |
Hakanın tecrübe kazanması lazım. Rüştü oynamalı. |
zaman zamanmı her kale vuruşunda tepki gördü hakan...çok değil bir maç önce hakana testeğim sonsuzdu...dün stadda hakana bol bol sevgisini(!!!!!) gönderdi taraftar ama anlamadığı açık...alayı artis olmuş bizim takımın... |
Alıntı:
|
runye yi sormuşsunuz neden gönderildi diye runye kendi gitmek istedi bizde kalması için hiç bir çabada bulunmadık bizim becerekli dangalak yöneticilerimiz sanki adam çok gibi hareket ediyor ve bu oluyo işte..ulan trabzon bile gökdenizi tutmak için neler yapıor biz zaten elimizde tutmamız gerekenleri elimizde tutsaydık şimdiye kadar çok şampiyon olmuştur.ulan yönetim yeter artıkk. |
Bayılırım bizim atasözlerine....Gelen gideni aratır.. ne güzel özetlemiş halimizi. Her ne kadar ilk maçlarında bize saç baş yoldurmuş olsa da, geçen sezonun ikinci yarısıyla birlikte kalitesini ispatlamıştı Runje. Hakan Arıkan'dan bir cacık olmaz. Hala defansıyla anlaşamayan, toplara çıkmayıp seyreden, karşı karşıya kaldığında dengesiz, yan toplarda bir facia, kısacası ne yaptığını bilmeyen bir kaleci. Deneyimsiz ve korkak. İddia ediyorum, dün Runje o golü yemezdi. Karşı karşıya olduğu pozisyonlarda Runje'nin kollarını örümcek gibi açarak bütün vücuduyla nasıl adamın önüne atladığını bir hatırlayın. Bu kaleci Beşiktaş'ı daha çok yakacak. Sezon sonunda hatırlasınız bunu yazdığımı. Yorumlara katılıyorum. Runje'yi göndermek için herşeyi yaptık. Gururlu bir adamdı, seyirci daha sonraları kendisini tribüne çağırsa da gitmedi. Ben olsam, ben de gitmezdim. Sonra da istenmediği yerde durmadı. |
takım gol atamıyo suçlu kaleci mi oluyo? komiksiniz!!! |
hakanın attığı her degaj bizimkilerin olmadığı yere gidiyo bu nasıl bir yeteneksizliktir anlayamadım. |
valla dun beni mahvetti yaa okadar taraftar topu oyuna geç sokuyo diye bağırıyo onun umrunda değil neyse artık bakalım nereye kadar boyle devam edecek. |
yönetim ulan yönetim |
Türkiye`de Saat: 05:24 . |