northwest_eagle | 04-10-2007 08:22 | serdar Bilgili'nin suçu neydi ? serdar bilgili göreve geldiğinde ilk sene şampiyonluk kovaladık.ikinci sene şampiyon olduk.ve akabinde şampiyonlar liginde ilk kez guruplardan çıkma şansımız son 15 dakikada bitti.daha sonrada uefa kupasında ilk kez çeyrek finale kadar geldik.ve takip eden sezonun ilk yarısında da çok iyi futbol oynayarak 11 puan farkla yine liderdik.tüm futbol kamuoyu+demirören elbirliğiyle takımı alaşağı ettiler.
demirörenin hedefi başkanlıktı.ama serdar başkan'ın efsaneliğe doğru gittiğini görünce akrabasını(ulusoy) devreye soktu.yapmak zorundaydı çünkü serdar başkan görevde kaldığı sürece normal şartlarda(!) efsaneleşmemesi mümkün değildi.seba gibi o koltuğa zamkla yapışacaktı.gereğini yaptı ve o gururlu adamı gönderdi.
benim hayret ettiğim bu oyunları dışardan biz taraftar olarak sezdiğimize göre bu adam (adam kelimesi fazla oldu ) bu mongol üyeler tarafından nasıl başkan seçildi hayret doğrusu.
son sözüm taraftara;
ya arkadaşlar,süleymen seba'yı 16 sene aşkını,yüreğini,enerjisini,ruhunu bu takıma verdiğini bile bile sepetledik.beşiktaş'ı beşiktaş yapan adamı yani.serdar başkanın da oyunlara geldiğini bildiğimiz halde onuda harcadık.beş senedir bu takımın canına okuyan bu mongolu niye eleştiremiyoruz.tribünlerde bakıyorum hiç ses yok.şimdi soruyorum bu adama beş sene dayandınız da serdar başkana bir yarım sezon dayanamadınız mı? |