![]() |
UEFA'dan Beşiktaş-Porto maçı yorumu Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi internet sitesinde yer alan haberde, dün akşam oynanan Beşiktaş-FC Porto maçıyla ilgili “Quaresma, Porto'yu zafere taşıdı” başlığı kullanıldı. Beşiktaş'ın sahasında 1-0 kaybettiği maçın ardından internet sitesinde bir değerlendirme yazısına yer veren UEFA, Ricardo Quaresma'nın maçın son anlarında attığı golle Porto'ya "paha biçilmez ve çok dramatik" bir galibiyet hediye ettiğini belirtti. Beşiktaş'ın maç boyunca rakibinden çok daha iyi olduğunu kaydeden internet sitesi, siyah beyazlıların “muhteşem” taraftarı önünde maçı iyi götürdüğünü, ancak son dakikada gelen golle yıkıldığını yazdı. Porto'nun maç boyunca defansa ağırlık verdiğini ve galibiyet için sadece Quaresma'nın ayağına baktığını ifade eden site editörleri, maçın uzatma anlarında yıldız futbolcunun topu kaleci Hakan'ın altından göndererek takımına 3 puanı armağan ettiği ve Porto'nun bu galibiyetle (A) Grubu'nda puanını 4'e çıkararak 2. sıraya çıktığını belirttiler. uefa.com sitesinde ayrıca maçın adamı olarak Ricardo Quaresma gösterilirken, maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın "Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve onları bu akşam üzdüğümüz için özür diliyorum" ifadesiyle Porto'nun tecrübeli çalıştırıcısı Jesualdo Ferreira'nın "Defansımızın iyi futbolu sayesinde bu akşam 3 puan alabildik" ifadesine yer verildi. |
ya bitti avrupa bizim için onu yazmayı unutmuşlar! |
maç 85 dakika değil 90 dadika bizimkilerzurih ve porto maçlarını 85 dakika sandılar...devler ligi şakaya alınmaz alırsan madara olursun.. |
ne kadar kızsakta bu işler biraz kısmet işi.4 net pozisyondan biri gol olsaydı şimdi başka şeylerden konuşuyor olacaktık |
yazık oldu yazık |
Bence çok iyi top oynadık ama son adamlarımız çok kötü.Başkalarının sın adamları yoktan gol atarken bizimkilr war olanı yok ediyorlar... |
Çok üzücü ya denilebilecek birşey yok..Tüm hayaller yıkıldı yine... |
ah o pozisyonlardan biri gol olsa Şimdi yorumlar nasıl olurdu acaba uff |
YENSENDE YENILSENDE TARAFTARIN SENLE SEVINCINLE UZUNTUNLE SENINLE BIRLIKTEEEE |
arkadaslar dün maçtan sonra ntv maç sonu sohbetinin izledinizmi gültekin onayın adamlar bjk hiç oyun oynamadı dedi yaa sarırdım kaldım öle buradan o programı kınıyorum e bidaha hiçç izlemiycem |
uefa ' ya gideriz bana öle geliyo |
Madem bukadar tepkiLiLer bu kadar strese gırıyorLar kurtuLurLar. MücadeLe eder takım beğenmezLer, mücadeLe etmezLer beğenmezLer, bi goL atıp yendikmi kraL yaparLar. Düne kadar ErtuğruL Sağlam kraLdı simdi soytarı yaptınız. CeLaL KoLot denen adama inanıp saLdırıyorsunuz. Sanki ErtuğruL SagLam istemedimi Santa cruzu yada makeLeLeyi.BazıLarıda cıkmıs santa cruzu aLsaydı hoca goL yenmıstık dıo. |
malesef avrupada daha büyüyemedik. |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |