![]() |
Bu Ayıp Hepimize Yeter! http://image.haber7.com/haber/78282.jpg Yukarıda görmüş olduğumuz haberi sanırım hepimiz mutlaka birşekilde internetten veya yazılı medyadan takip etmişizdir.Tahmin ediyorum ki herkes sadece "terbiyesizler" ,"hasta adama bu yapılır mı?" tarzı yorumlar getirerek iyide zaten biz bunların ne olduğunu biliyoruz diyerek geçiştirdik olayı. Şahsen bende Öyle yapmıştım takiii....Tribünümüzün sevilen abilerinden bir tanesinin bu fotografı cebinden çıkararak "Bakın kim bu biliyormusunuz?" diyene kadar... Fotoğrafta yüzü açık bir şekilde belli olan kişi Semtimizde esnaflık yapan fenerli bir zat ama önemli olan buda değil... Kendisi BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ.....Yani bu klübün geleceğini vereceği oyla belirleyen bir sinsi köstebek.... Evet şimdi BEŞİKTAŞ Camiası birkaç gün içinde ismini ve kongre numarasını da alıcaz ve genel bir mail hazırlayıp bunu klübe binlerce kere göndericez...Bu şekilde içimizdeki pis kokuları temizlemeye az da olsa katkımız olacak.... Gelişmeleri buradan duyurmaya çalışırız.... Forza Beşiktaş/Musa Kaba İsimli Üyeden Alıntıdır.. |
Bu kadar çürük olan bi klub daha olamaz Kardeşim Bu takımda sağlam bi adam bulamıcakmıyız ? |
Ben Hep Söyledim Söylemeyede Devam Edicem Beşiktaş Büyük Bi Batağlığın İçine Girmiştir Satılık Oylar Dedik Çarşı Bağırsada Birşey Değişmez Dedik Alın Size Kanıtı Burada Demirören'i 2.Kez Başkanlık Koltuğuna Oturtan Bilgili'yi O Koltuktan İndiren Beşiktaş'ın Başarısını İstemeyen SAYIN KONGRE ÜYELERİMİZ Bunlar İşte.. Belki Sadece Bu Bir Örnek Ama Satılık Oy'u Olan Bedava'ya Derneklerin Baskısıyla Kongre Üyesi Yapılan Bu Zatlar Bizim Geleceğimizle Kulubün İtibarıyla Oynuyorlar.. Ne Hoca Ne Takım Sorun Yönetimde Yönetimde Yönetimde... |
puf be yazık be |
Alıntı:
harbıden doğru söylüyorsun |
ulan yönetim bak nelerr varmış içimizde haberleri var mı acaba onlar amacı beşiktaşı kötü duruma getirmek yazıklar oolsun size |
Çarşı Bağırsa Ne Olacak Şimdi Soruyorum Bu Adamlar Demirören'i Tekrar Seçmeyecek Mi Sanıyorsunuz ? :) Ki Zamanında Bunlar Olmuştu.. Çarşı Üstüne Düşeni Yapıp Kongreye Gidilmişti Ama Bu Gibi Zatlar Tekrar Seciyorlar İşte.. Bu Belki Ezik Fenerbahceli Ama Daha Ne Dernekler Kongre Üyeleri Rant Kapısına Çevirdi Kulübü Sayısı Sonsuz Kere Sonsuz.. |
Yeter ln Çarşı çarşı Çarşının gücü bitti kardeşim artık birşey beklemeyin akşama kadar çarşı İstifa Dese bu adam İStifa etmicek Artık büyüklerin mudahale etme zamanıdır Bu Adamı o Koltuktan İndirme Vaktidir ! Serdar bilgiliye zamanında ihanet etmiş adam Beşiktaş başkaNI olamaz .Olmucaktı ! |
wayy be nerelerden nerlere düştük oysa bilgili zamanında bölemiydi yediler adamı it herifler |
Alıntı:
Demirören Kapalıyı Doyurduğu Sürece Yönetim İstifa Seslerini Duyamassın Ancak Münferit Şeklinde Yönetim İstifa Seslerini Duyarsın Kapalıdan Onlarıda Direk Susturlar... İnan Bana Seninde Az Bişi Paran Olsa Beşiktaş Klübünde 5 Yıl Koltuğun Garanti Olurdu;) |
Alıntı:
Kapalı kendini doguruyo zaten . Kapalıda sadece 7 kişinin karnı doyuyor Ya digerleri O taraftar ? Çarşı çarşı diosunuzda Bilmiosun O çarşıda cogu sendende Bendende cok İstifa etmesini bekliyor... Fikret orman Serdar bilgili Bunlardan birinin artık gelme vaktidir. |
Alıntı:
|
Daha Kapalı Diyosunuz Kardeşim İstifa Dese Ne Olur Anlamak İstemiyormusunuz Bunlar Temizlenmeden Demirören Yine Seçilir Yine Seçilir Sanki Geçen Dönem Secildiğinde Başarılımıydı da Tekrar Seçtiler ? Çarşının Bağırmasıyla OLmuyor İşte Bu İşler Öyle Kolay Olsa Çarşı Şimdiye 10 Bin Kez Bağırmıştı Çarşıda Haklı Biz Zamanında Bağırdıkta Ne Oldu Diyor.. Bu Fenerbahceliler Seciyor Bizim Başkanımızı Heralde Demirören'i Seçerler ve yine Sececekler Allah Allah... |
için suyu cıktı artık nE olucak ne biticek hiç bilmiyorum .. |
bunlar gibi çok vardır kongre üyesi ama bu haber yalandır bence.çünkü böyle bişey varsa adam böyle poz vermez heralde. |
kardeşim senin başkanın yıllarca beşiktaşımızın şampiyonluklarını gaspetmiş ve en büyük kötülükleri görmüş şaibelerin takımı galatasarayı kendine kardeş ilan ettikten sonra bu resimdeki adamın klübümüzün üyesi olması inanki beni hiçmi hiç şaşırtmadı.bu yönetim olduğu sürece daha çok şeyler duyarız ve görürüz emin olabilirsin. |
İşimize Gelmedi Mi Yalan Kolpa Oluyor Zaten.. Yalan Diyelim Hadi O Zaman Bu Demirören'i Kim Secti Tekrar Gerçek Beşiktaşlılar Mı :) |
harikasın murat cinconları bize kardeş ilan edenler bjkli degildir. 10 yıl önce cincon şampiyonlugu son maçta febeye vermişti Ne çabuk unuttun demirören ? BİZİ SatanI BİZDE SATARIZ ! |
Alıntı:
Söylenilebilecek çok fazla şey yok çok güzel özetlemişsin:).... |
yok abi yaa. bu bence bukadard a olamaz. |
Alıntı:
bence yalandır haber.işime gelmesi için mongolu desteklemem lazım.öyle bir düşüncem hiç olmadı.ama bu adamın bunları yapacak kadar karaktersiz olmamasını ümit ediyorum. |
şu an 34 yaşındayım.son 3 senedir yaşadığımız ızdırabı 31 senede yaşamadım.bana takımın maçlarını seyretmiyecek duruma bile getirdiler.yazıklar olsun bu yönetime ve son 3 senede yöneticilik yapanlara. |
Alıntı:
aynen abi öyle bütün acılar şu 3 yılda geldi belki şampiyon olmuyorduk ama zevk veren bi futbol oynuyorduk |
Alıntı:
ben bunları dediğimde zamanında buradakı herkes bana ateş püskürmüştü.... |
Alıntı:
Keşke Gerçek Olmasaydı Ama İşte..! |
Alıntı:
Yazıklar olsun..! |
offff ya bu adam ne zaman gidecek yerine kim gelecek şunun gittiği yerine güçlü bir ismin başkan olduğu günleri bir görsem |
bişi demiyorum. |
beyler bu kulüp böyle gitmez buna bir çözüm bulmalız |
bu adama kim güvendide aldı kongreye.. |
içim karardı artık büyük başkan ayın seba artık el at kıurtar bizi başkan ol demiyorum ama klube elin değisin bunların hakkından sen gelirsin |
bu fotoğraftaki şarapsız şahsiyet kim tam olarak bjk kongre uyesiyse onun taaa 7 sulalesini..... |
Türkiye`de Saat: 02:13 . |