![]() |
Sana Söylüyorum Dava Arkadaşım.. @Sen, Sen değilmiydin büyük puntolarla SAĞLAM GELİYORUZ, ne olursa olsun Ertuğrul Hocamızın arkasındayız diyen. Sen değilmiydin Del Bosque'nin gönderilmesi hataydı, sabır gerekliydi çok erken fişini çektiler diyen. Sen değilmiydin bu takıma zaman gerekli iyi yoldayız, takıma sahip çıkalım diyen. Sen değilmiydin takım çok genç, ne olursa olsun destek vermeliyiz bu çocuklara, iyi bir nesil yakaladık değerlendirelim diyen. Sen değilmiydin niye fener eskisi Rüştüyü aldık, kalede Hakan gibi gelecek vadeden muhteşem bir yetenek varken, önümüzdeki 10 sene kale sorunumuzu çözecek biri varken diyen. Sen değilmiydin Tello alındığında ulan nerde gereksiz adam var biz alıyoruz, kimdir neyin nesidir diyen. Sen değilmiydin Higuenin videolarını foruma koyup müthiş bir adam aldık diyen. Sen değilmiydin Delgado bu maçta nasıl oynatılmaz diyen. Sen değilmiydin Serdar Özkan için geleceğin yıldızı, yeni Messi diyen. Sen değilmiydin Boboyu satan takımı satmış demektir diyen. Sen değilmiydin takım iyi oynasın, ruhuyla oynasın, mücadele etsin formasını ıslatsın, isterse her maç yenilsin canları sağolsun diyen. Sen değilmiydin takımı her maç yensede yenilsede tribüne çağırıp alkışlayan. Sen değilmiydin basın bizi karıştırmaya çalışıyor, sakın bu tuzağa düşmeyelim diyen. Sen değilmiydin sevinmek için sevmedik, yenilsende yensende taraftarın senle diyen. Sen değilmiydin rakibi ve hakemi baskı altına almak için Inönüye giden. Bizim futbolcularımızı baskı altına almakta nerden çıktı şimdi. Hani inanmayan gölge etmeyecekti. Sen değilmiydin bu çocuklara inanan, güzel günler göreceğiz diyen. Peki ne oldu sana niye şimdi böyle söylüyorsun. Niye dediklerinin arkasında durmuyorsun. Önceden ne dediysen şimdi tam tersini söyler oldun baksana haline. Kim ne yaptı sana böyle, niye yuhalıyorsun oyuncuları. Niye maç boyunca topçulara sülalesine kulağımın dibinde düz gittin. Bu mu senin Beşiktaş sevgin. Futbolcularını sevmeyen adam takımını nasıl sever. Kusura bakma ama ben sana artık inanmıyorum, sende diğerleri gibi değiştin. Sende başkaları gibi skora endeksli oldun. Yazık oldu herkes gitseydi de sen kalsaydın keşke. Beni milyonların karşısında yanlız bıraktın. Hani yıkılmayan son kale sendin, bu da mı yalandı? Forza Beşiktaş/Fırat Senginsoy İsimli Üyeden Alıntıdır.. |
Hakan'ı Islıklayan Zihniyeti Anlamak İmkansız.. Hakan 1 Numara Hakan Süper Hakan Türkiye'nin Geleceği Diyenler Islıklar Oldu Bizde Yönetime Ayak Udruyoruz Bazen.. ÇOK SAĞLAM BATIYORUZ.. Hadi Bakalım.. |
Bu şekilde düşünen Beşiktaşlıları görmek çok sevindirici. O kadar yıkıcı yorum varki bu yorumları okuyunca yapanların Beşiktaşlı olduklarına şaşırıyorum. Bu takımdaki genç oyuncular gerçekten yetenekli. İbrahim Akın, Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Serdar Kurtuluş,Batuhan Karadeniz..Neden asla sabretmesini bilmiyoruz ki???Bunca yıl beklemişken biraz daha beklesek hem kendi evladımız Ertuğrul hemde bu gençlere yazık etmesek daha iyi olmaz mı??? |
Hakan ın ıslıklanmasını bende anlamadım ve çok üzüldüm açıkçası...ve ayrıca da o ıslıklamalar sonucunda adamın morali bozuldu we de doğal olarak golü yedi belki de kurtarabilirdi ama olmadı...bence büyük bi yanlış yapıyoruz sahip çıkalım bu kalecimizeeeee.... |
Artık herkesin kendine gelmesi gerek. Daha sezon başından takımı yuhlayacaksak, hocaya hoca demekten vazgeçeceksek ne yazık ki her türlü kötü sonucu hakediyoruz demektir zaten adam gibi bi yönetim yok başımızda..konusmasını bilmeyen yönetim ,şrfsiz bi Federasyon,kolpa basın Bu kadar şey üst üste gelince bizden Şu anda toplarlanmamız beklenmesin .. Kimsede beşiktaş düzelicek demesin cunku bu cok zor ...Başımızda bulunan şahıs istifa etse bile bu dert ne yazik ki devam edicek.. ne oldu şimdi ? geriye kim KaLdı ? BİZ ! BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI Sadece biz şu an bunları kendilerine getirebiliriz bizim destegimiz lazım arkadaşlar Herkez elini taşın altına koysun Ve takımı sonuna Kadar destekLesin Ne demiştik İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ! |
Sen değilmiydin takım iyi oynasın, ruhuyla oynasın, mücadele etsin formasını ıslatsın, isterse her maç yenilsin canları sağolsun diyen. bunu herkes dedi. |
Başarıya endeksli bir kısım taraftar yine konusmaya devam ediyor Biz biliyoruz ki ..beşiktaş asla bunlara kalmamıştır Kalmıcaktır ! |
Kısacası "Çenenizi kapatın, tabağınızdakini yiyin"in şiirsel anlatımı. |
Güzel bir yazı, bende böyle düşünüyorum. |
Alıntı:
bence de sana katılıyorum |
sonuna kadar arkasındayız takımın zaten bizim takımla ilgili problememiz yok ama yönetimdeki kanı bozuk insanların yüzünden sürünüyoruz. |
beşiktaşı seven beşiktaşın başarısızlığındada yanındadır ama başarısını da istemek en doğal hakkıdır.zaten istemezse ozaman o adamın ne olduğu tartışılır. |
Yada bizlerin en başta sevinmek için sevmedik dediğini hatırlatmak için güzel bir yazı....Aynı zamanda bu kadar dayandınızda gelecek vaat eden bir kadro için hiç mi sabrınız yok sorusunu sormada olabilir... |
çok güzel bir yazı.bazı şeyler sözle olmuyor .arkasında durmak lazım.anlayana... |
eet abla sabrımız tastı artık sabır sabır son 3 sezondur takım otursun ii bi takım yarattık dediler hic birsey olmadı yeter ama |
iş artık yönetimde bitiyor, bir yönetim vizyon sahibi olmalı, anlaştığı bir teknik direktörü ve kurduğu kadroya güvenip -şartlar ne olursa olsun- arkasında durabilmelidir, alınan kötü sonuçlar ve yılların birikimi sonucu taraftar ve medya baskısıyla kendilerinde suçu aramayıp teknik adamı göndermekle bu işlerin olmadığını son 5 yıldır açıkça görüyoruz zaten, artık tek çözüm yolu, ya bu başkan ve yönetim kurulu büyük mantalite değişikliği yaşayacak -ki böyle birşey çok mümkün görünmüyor- ya da yeni bir yönetim, aynı teknik adam ve taraftara şu mesaj: biz bu teknik adam ve kadronun arkasındayız, sonunda iyi bir jenerasyon ve kadro yapısı oluşturulacak ve şartlar ne olursa olsun arkalarında durmaya devam edeceğiz, başarı hemen de gelebilir 3 yıl sonra da... taraftar bu mesajdan sonra takımını ister destekler, ister se desteklemez, ama en azından alınan 2-3 yenilgiden sonra takım üzerinde medya ve taraftar baskısı olmaz, aksi halde son 5 yıldır yaşadımız kısır döngü süreceğe benziyor ve artık bu durumdan fena halden sıkıldım... |
bu sadece demogojidir.. işi duygusallıkla kıvırmaktır.. Çaresizliktir.. Sözcükler arkasından Biraz Bişeylere "Karşı" çıkanı etki altına almaktır.. Bu gene birilerine göre Beşiktaşlılıktır.. Bu Gene Beceriksizlikleri Saklayan Gizemli Perdedir.. Bu Yeni BECERİKSİZLİKLERE gebeliktir.. Bu Sadece Koyunlaşmaktır... Gerçekler Karşında Yalnız Kalmama Çabasıdır... Asıl Bu Davayı Davalıktan Çıkarandır... Başarısızlığı Yüreklendirmektir.. Bildiğim Bişey varsa... Hergün Yenilsende Demek Beşiktaşlılık Değildir... SaygıLarımLa x_dream |
burda ancak bıdı bıdı yapıyoruz arkadaşlar hakan da yeniyomuşuz gibi hareket etmesin o zaman adam topu oyuna sokana kadar futbolcular oyundan soguyor bence amannn beşiktaş hersene aynı değilmi yine hüsran yine göz yaşı...SAĞLAM gider ÇÜRÜK gelir takımı revize eder ondan sonra yine aynı muhabbetler genç takım yok şöyle yok böyle bilmem ne işte boşverin gitsinn amannnn |
Bu takımın taraftarıda bu zihniyete sahip olursa hiçbirşey değişmez zaten aynı gider..Sürekli sabırdan bahsediyoruz sabrediyoruz diyoruz ama iki hafta üst üste yenilince çıtırdamaya, küfretmeye başlıyor herkes. Burda kesinlikle yönetimi savunan bir yanım yok. Yönetim kötü, gitmesini bende çok istiyorum ama şu var yönetimin de sürekli teknik direktör değiştirmesinin bir sebebide taraftarın başarı beklentisidir... Sabırlı olalım ki istikrar olsun. Bu takım da kabullenmeyenler olsada çok yetenekli futbolcular var. 5 senemiz gitmiş varsın 1 senemiz daha gitsin ama takım iyice otursun ondan sonra başarı zaten gelecektir. Ama istikrara inanmayıp yine sesler çıkmaya başlarsa kimse birşey beklemesin bu tkaımdan... |
Elbette Takim Butun Besiktaslilarin yensede yenilsede ama yendigi zaman sevinmek ne kadar hakkiysa yenildigi zamanda elestirmek hakki Elbette 1,2 maca gore gonderin bu oyunculari gonderin bu hocayi demek dogru degil ama onalrinda kendine ceki duzen verip ona gore oynamali ve oynatmali yenilince ne olacak canim sende haftaya yener demek vurdum duymazliktan ote bir sey degildir yenilgiye kilif bulup hatalari hakemlere yada bir iki oyuncuya yikmak demek kendini teselli etmekten ote bir sey degildir oyle yaparak oyuncular odullendirlmis olmuyormu Hani eskilerin bir sozu vardir Gorunen Koy Kilavuz istemez diye Anlayan Anladi anlamayanlara anlayanlar anlatsin |
tek gereken seyyy sabır arkadaslar yaa bnde hiçbirzman takımımızdaki oyuncuların ıslıklanmasına karsıım (i.üzülmez hariç) kuzey rüzgarındada diolar baqq ordan duydum SABIR KURTULUSUN ANAHTARIDIR!!!!!!! |
Bi SEVİNELİM üzüntüyü Kabul Etmeyen TAŞ olsun... Bi Sevinelim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen |
Alıntı:
Beklentiyi yaratanlar yönetenlerdir, taraftarlar değil. Sen çıkıp "Bu sene bütün kupaları istiyoruz. Hatta galaksilerarası şampiyon bile oluruz" dersen, beklentiyi büyütürsün. İki kere tökezledin mi hesap sorar insanlar. "Yok canım, bu adamlarla olmaz bu iş" demeye başlarlar. "Başkan, bütün kupaları alacak adam getir" derler. Sıkışır kalırsın. Onun için yöneticilerin ağzından çıkan önemlidir. Ben yönetimden "İyi bir ekip kurduk, önümüzdeki üç yıl şampiyonluk beklemeyin" diyebilme cesaretini beklerdim. Ama günlük hesap peşinde koştukları için büyük resmi göremiyorlar. Ne istediklerini bilmedikleri için ona göre transferler yapamıyorlar. Yanlış sözler, vaatler verdikleri için sırf transfer yapmış olmak için yanlış futbolculara çuval dolusu para veriyorlar. Sonuç? Ne göze hoş gelen bir futbol oynanıyor, ne de "sözlerini" tutabiliyorlar. Şampiyon olamayınca da saygınlıklarını ve güvenirliliklerini yitiriyorlar. Lezzetli yemek için iyi malzeme gerekir. İyi malzemeyi bulup getirmek yönetimlerin işidir, taraftarın değil. "Ama bizim iyi malzeme alacak paramız yok" lafını kabul etmiyorum. 5 tane sıradan futbolcuya harcadığın parayla, 2 tane iyi adam getir, sana da, takıma da daha fazla faydası dokunur. Takım daha iyi futbol oynar, başarı gelir. Beklentileri küçültürsen daha rahat düşünür, yanlış kararlar vermezsin. Başarısız olursan da kimse seni afaroz etmez. Çünkü bilinçaltın sana "Bak, zaten bu sene birşey beklemiyorduk ki" der ve seni rahatlatır. O rahatlıkla da ne takımına, ne oyuncularına ne de teknik direktörüne isyan edersin. Daha birinci günden Ertuğrul Sağlam'ın sırtına öyle bir yük verdiler ki, ben şahsen kendisi için üzülüyorum. Umarım "insanüstü" bir gayretle başarılı olur. Yoksa bu dişlilerin arasında onu da öğütür bu camia. Sadece taraftar sabrı ile başarı gelmez. Hem başarının gereklerini yerine getirmemek, hem de "Sabredin istikrar gelecek" demek, kör iyimserliktir. Baştan "Biz acemi bir takımız, var mısınız bize 3 sene sabretmeye?" desinler, desteklemeyen namerttir. Biz 15 sene şampiyonluk beklemiş nesilleriz, 1982'de şampiyon olduğumuzda siyah-beyaz bayrakları asarken abilerimizin gözlerinden yaşlar akıyordu. 2-3 sene daha beklemek bize vız gelir. |
Bence abartıyorsunuz.. Suçu birazda kendimizde arayalım.. Çok merak ediyorsanız, agustos ayındaki forumda yazılanlara bakın, bir de beşiktaş-porto başlığı altındaki yazılanlara..bu sırf bizim değil ama yurdum insanının bir ayıbıdır.. riyakarlık... bu statta kaç tane futbolcuyu yuhalayıp gönderdik haberiniz var mı? şimdi hakan 'ı seçtiler kendilerine yeni hedef. veya burak..veya baki...veya nobre... veya higuain bize futbolcu dayanmıyor farkındamısınız. hanginiz sezon sonuna kadar dayandı bir futbolcunun tam performansı yakaladığını görmek için.. 2 maç çok iyi oynar hemen başlarız ooo süper adam..sonra iki maç kötü oynar başlarız küfretmeye... 3.maçta da kötü oynarsa..hiç şansı yok..hemen bi yerlerden biri uzanır basar sinkafı futbolcuya..o adamcağızda karşılık verirse..tamam bitti onun işi.. futbolcular gelsin özür dilesin bizden diye, bir zihniyet oluştu arkadaşlar farkındamısınız? adama sorarlar kimsin lan sen diye? karşındaki adam sporcu. gönülden veya değil, işini yapıp, ekmeğini kazanıyor. senin işyerinde , patronun yanındaki alakasız adam özür dile benden lan dese..senin tepkin ne olur ey yüce beşiktaş taraftarı.. hakan ı dün akşam yuhaladınız..hiç mi utanmadınız..hiç mi içiniz sızlamadı..runje ye yaptığınız gibi 3 maç sonrada runjeee runjeee diye mi bağıracaksınız..veya onu da süperligin diğer takımların taraftarının g.toğlanı yapmak çok mu hoşunuza gidiyor..böyle mi sahip çıkıyorsunuz oyuncunuza? neymiş topu oyuna geç sokmuş..sen hayatında herşeyi zamanında yaptın değil mi? okulunda sınavlarına zamanında girdin, işyerinde her işini zamanında yaptın değil mi? kaldı ki takım her saniye gol pozisyonuna giriyor ve atıyor, o çocukta bunun engelledi di mi?helal olsun bize..farkındamısınız adamın nasıl morali bozuldu..morali bozuk birinin her türlü hatayı yapmasının mümkün olduğunu bilmezmisin ey beşiktaşımın taraftarı.. o golde yaptığı hatada senin de payın var değil mi? yukarıda izah ettiğim şeyi yapan taraftarın ise hiçbirşeye hakkı yoktur. kendinize gelin... siz beşiktaş taraftarısınız..herkesten farklı olmanız lazımken, herkesten beter bir taraftar profiline dönüşüyorsunuz.. taraftarlık ruhu için yaratılmış bazı soyut kavramları , abartıp, kendimizi herşeyten ve herkesten üstün görmeye başlamayalım.. bu takım iyi oynar, kötü oynar..şampiyon olur , olmaz..ama baki kalan bu kubbede beşiktaş sevgisidir. delikanlılığımızı kaybetmeyelim.. |
Alıntı:
|
ALLAHIM YARDIM ET BİZEE... |
Takıma sahip çıkalım arkadaşlar bize bu yakışır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazık.harbi bazen gerzekçe hareketler yapıyolar.yuhlayacakları en son kişi belkide hakan.adam harcamak hobısı olmuş camıamızın... |
hakan tecrübe eksikligi var cok calısması gere yedgi cogu golde hatası var |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beğenmessen Ayrıdır Islıkla Olmaz Bu İşler Hic Bi Taraftar Kendi Futbolcusunu Islıklamamalı Hakan Dışarı Demektir Bu Piskolojisini düşünemiyorum Maça Bile Konsantre Olamaz.. |
| Türkiye`de Saat: 18:28 . |