![]() |
aslında gayet mantıklı geliyor.. şu an tek sorunumuz gol atamamak ve sakatlıklar.. dünkü pozisyonlardan bi girseydi, marsilyada liwerpoolu yenmiş ne gaza gelirdik :D burda final hesapları yapıyoduk şu an :D:D |
bu kadar ayrıntıya da gerek yok 4 maç 12 puan sadece inanmak. |
önemli olan takımın inanması.bizim inanmamız hiç bir şeyi değiştirmez.zaten taraftarlarımız bu gruptan çıkacağımıza ta başından beri inanmış durumda.iş futbolcularda bitiyor. |
Her şey bitmiş değil de. Bu puanları toplamak için de top oynamak lazım. |
bu takım o 12 puanın yarısnı alsın ben boynuma can takıp dolascam !! |
oyuncular böle düşünürse biz baştan kaynetmişiz arkadaş... |
İstatiksel olarak şansımız bitmediği sürece ben inanmaya devam edeceğim.... |
Bide şöyle düşünelim ozaman.Marsilyaya ve portoya(sayısız gol pozisyonuna girmesine rağmen hemde)gol atamayan liverpoola nasıl gol atacak acaba...Gol atamadanda galip gelemeyiz herhal.Geçen seneden beri bir pivot santrofor eksikliğimiz vardı ve bunu gideremedik.Türkiyede belki fazla hissettirmez(orda bile hissettiriyo aslında) ama avrupada çok başımız ağrır dedik okadar.Ve bunun sonucunuda görüyoruz işte.Adam gibi golcü olmadan galip gelebilmemiz çok zayıf bir ihtimal.Hemde kazanmaktan başka çaresi olmayan liverpoola karşı.Marsilyayı inönüde yenelim portodanda dünkü oynadığımız oyunu oynarsak 1 puan veya 3 puan çıkaralım bize yeterde artar bile...En iyi ihtimal bu bence. |
Alıntı:
|
bu gruptan hala liverpool ve porto'nun çıkacağını düşünüyorum, tabi biz bir delilik yapıp liverpool'u burada yenip orada berabere kalmazsak:D:Dbiz dengesiz takımız valla, ne yapacağımız belli olmaz...:D:D |
Türkiye`de Saat: 11:44 . |