![]() |
Alıntı:
ağlanacak halimize gülüyoruz ya :) neden olmasın yaparsa yapar |
Sonuna kadar beşiktaş.Akşam süper top oynadık ve de ben bu takıma inanıyorum.medyada we iinsanlar tarafından küçük gösterilen beşiktaş bu grupta 3.olabilir sonuna kadar destek.G.birliğ maçındada 3 puanla biraz çıkısa geçmemiz lazım.Zaten portoya karsı oynadıımız futbolu ligde oynasak hiç bi takımın bu kadar direneceiine inanmıyorum.Bu kadr güzel oyuınla bu mağlubiyetler 1-2 kere olu.Göster gücünü BEŞİKTAŞ..SONUNA KADAR DESTEK |
tecrübesiz takım diyorsunuzda 104 yıllık bir kulübün şampiyonlar liginde tecrubeli olamaması ne denli doğru.ortada hesap yokken adam gibi oynayamayan takım bu hesaplara bakıpta mı oynayacak? |
copy/paste yapıp konu açmanın manası nedir? konuyu açan arkadaşa soruyorum. |
Alıntı:
alıntıdır yazmışım arkadaş cok biliosan sen yazarsın bizde yorum yazarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
açtık konuyu yorumunu yaparsan yaparsın yoksa nerden alıntı yaptıgım kimseyi ilgilendirmez yorum yapmak istemiosan konuya bakmayabilirsin |
böyle giderse bu guruptan puan alamadan bile ayrılmamız söz konusu..! Umarım yanılırım..! |
o deilde puan alsak iyi olacak 0 kötü bi rakam lisede de çok korkardım bu rakamdan |
Bence 0 puan bizim için bu grupta büyük başarı arkadaşlar..Yok şanssızlıktı, yok girmeyince olmuyo felan laflarıyla avutmayalım..Bari gol atalım grupta.. |
Türkiye`de Saat: 06:03 . |