![]() |
bu işler istatistie, matematiğe bakmaz..! mücadaleye ve başarıya bakar..! |
abi bence liverpool marsilyayı oradada yenemez. Çünkü Marsilya bizim 100. yılda oynadığımız sağlam defansla oynuyo. Ve çok sert oynuyolar. Hatırlayın chalsea yi bizde böyle yendik. Ozaman defansta duvar örmüştük. Yani marsilyaya liverpolda portoda yenilebilir ama biz mutlak yenmeliyiz. |
1903 Delisi elbette yenilgilerden sonra önce kendimizi eleştireceğiz.Etrafa saldırıp gerçekleri görmezden gelerek sevgili Beşiktaşımıza zarar veririz.Şu gerçeği kabul edelim bu yönetim ve özellikle başkan çok başarısız basiretsiz ve Beşiktaşımızı yönetebilecek erdemlere sahip değil.Klübü kendine borçlandırıp bağımlı hale getirdi.Yakamızdan bir düşsede kurtulsak.Çok nadiren yaptığı doğru İşlerden biri Ertuğrul hocayı getirmek oldu onunda hakkını taraftar sahiplenerek veriyor zaten.Ancak Ertuğrul hocanın bu yönetim ve menajerle başarılı olması çok çok zor yazık olacak yine hocaya ve en önemlisi Beşiktaşımıza. |
Öyle yıkma kendini, Öyle mahzun, öyle garip... Nerede olursan ol, İçerde, dışarda, derste, sırada, Yürü üstüne-üstüne, Tükür yüzene celladın, Fırsatçının, fesatçının, hayının... Dayan kitap ile Dayan iş ile. Tırnak ile, diş ile, Umut ile, sevda ile, düş ile. Dayan rüsva etme beni |
imposible is nothing!!!!!!! |
arkadaşlar bunlar hayal bu kadarda şans bizden yana olmaz ben gruptan sonuncu çıkacağımızı biliyorum ama inş.son oynayacağımız maçta rakip 3.yedek takımla filan sahay çıksında bari onu yenelimde fenere rezil olmayalım:( |
tabiki herşey bitmiş değil ama marsilyanın liverpoolu yenmesi cok kotu oldu lıverpool bızımle oynuyacak ve hem bizim hem onların mutlaka kazanöası gereken bır maç grupta sonuncu olunur denen marsılya 1 puan alsa gruptan cıkmayı garantılıycek neredeyse ama bizler inandık sizde inanın bizim için gruptan çıkın |
rüya görmeyin arkadaşlar bu gruptan artık 3. cıksak bile büyük başarıdır.. |
durun bakalım . |
Türkiye`de Saat: 07:16 . |