![]() |
aybabayı getirirler şrfsiz ! |
Yok yok bukadarda ahmak değildir herhal yönetim.Ertuğlul hocayı göndermek onların bittiği anı gösterir.Bunu onlarda çok iyi biliyor ellerinde tek şansı var o da ertuğlul hoca...Bunuda kaybetmezler. |
[quote=asgaroth;449237]Yöneticiler, pazar günü oynanacak Gençlerlirliği maçıının Ertuğrul Sağlam için son bir şans olduğu görüşünde birleşti. Yönetim'in Gençlerbirliıği karşılaşmasında alınabilecek kötü bir sonuç durumunda yeni bir teknik direktör arayışına başlayacağı vurgulandı. Bence G.birliği maçından alıncak kotu sonuç hocaya değil yönetime patlar gibi geliyo.Taraftar yonetime bukadar öfkeliyken,Ertuğrul Sağlam aleyhine tezahürat yapmaz.Sağlam için alınacak olumsuz karar,şu aşamada yonetime olan tepkiyi artırır.Sanmıyorum boyle bir aptallık yapcaklarını. |
tüpçü yaa...:D |
şeytan diyor yonetımdekı herkesın analarıda dahıl 7 sulalesıne kufur et ve banlan.... ulan .......................... herkesı harcadınız ama ertugrulu harcatmayız size;) |
adamlara bak ya resmen gülmekten yere yattım sanki ertuğrul hocanın eline 100 milyon avro verdiler transferi sen yap dediler... ulan heyyy yönetim elinizde paramı varki 1. sınıf oyuncu tranfer ediyorsunuz boş boş konuşmayın... |
BU HABERİN DAYANAĞI NE, MASA BAŞI HAYALİ HABER,ORTAM KARIŞTIRMADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. |
Onlar Önce Kendine Baksın Bu Yönetim Bi Hoca Daha Gönderemez.. Hep Hocalarda Canım Suç Hep.. Forza Sağlam.. |
Alıntı:
|
bu haber kesin yalandır.ama eğer doğruysa tiganaya gösterilen sabır ertuğrula gösterilmezse ben bu yönetimin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Türkiye`de Saat: 07:25 . |