![]() |
bence bekleneni verebilen bir yabancımız yok eskiden bobo derdik, o bile parayı gördü bozdu kendini sakın bana delgado filan demeyin 20 maç yatıp 3 maç oynayacak adama ihtiyacımız olsaydı sergenle 40 yaşına kadar sözleşme yapmayı tercih ederdim |
vşdeolarda bende müthişim :):) |
yazık mazık değil oynayamayacak kalitede olan adamı almayacaksın! ayrıca senin videolarda izlediğin kardeşi olmasın?!!! o zaman scout kavramını hiçe sayalım tüm dünyadaki transferler videolar üzerinden yapılsın! |
bu hafta bobnun yokluunda görürüz bakalım nasıl |
arkadaslar bence higuain kötü futbolcu degil, biraz alismasi lazim okadar, bikackere ilk on birde oynasa alisir. bobo bir ay yok, onun yerine higuaine sans verilmeli bence!!! |
bize yazık deil mi peki yıllardır? |
Küçük harfle konu açıyoruz büyük harf kullanmıyoruz. |
ya bu borc icnde kimi yolluyolar ayrıca dewre arasında alınan transferlerden kim basarı yapmıs :( |
ben higuain in yeterince şans bulamadığını düşünüorum...Bir |
Ben Higuain\'in yeterince şans bulamadığına inanıorum...Adam geldiğinden beri ilk 11 oynamadı,hep son 5-10 dakika girdi oyuna...arjantin gib i ulkelerden Türkiye ye gelen oyuncularda uyum sorunu buyuk bir mani oluoo gercek performanslarını ortaya koymalarında...Ben bi kac mac daha oynatılmasından yanayımm.. |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |