![]() |
Demirören Bırakacak Mı?Şok İddaa Beşiktaş'ın iki kulvarda aldığı kötü sonuçlar yönetimi zor durumda bırakırken, başkanın, "Kulübün bana olan 40 milyon dolarlık borcunu ödeyebilecek bir aday bulunursa ayrılırım. İsterseniz olağanüstü kongreye gidelim" dediği ileri sürüldü. Beşiktaş'ta son haftalarda yaşanan olumsuz havanın yönetime de yansıdığı, Başkan Yıldırım Demirören'in yöneticilere, "İsterseniz olağanüstü kongreye gidelim. Görevi bırakalım beyler" teklifinde bulunduğu ileri sürüldü. Takımın hem ligde, hem de Avrupa'daki kötü gidişi nedeniyle camiadan gelen yoğun tepkiler nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Demirören'in, yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda, "Kulübün bana olan 40 milyon dolarlık borcunu ödeyebilecek bir başkan adayı bulunursa, hemen ayrılırım" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Siyah - beyazlı yönetimdeki çoğu isimlerin başkanın olağanüstü kongre kararında hemfikir olmadıkları ve görevden kaçmak yerine bu zorlu günleri hep beraber atlatmak yönünde görüş bildirdikleri öğrenildi. Demirören dün yapılan yönetim toplantısında ise Ertuğrul Sağlam dışında başka şanslarının bulunmadığını vurgulayarak, "Ben burada olduğum sürece başka bir isim takımın başına gelmeyecek" dediği bildirildi. Öte yandan camiadan sızan haberlere göre Beşiktaş'ın muhalif kanadında bazı hareketlilikler yaşandığı, maddi yönden kulübün çıkmaza girmesi nedeniyle ortak bir başkan adayı arayışlarına gidildiği bildirildi. MİLLİYET / Serdar SARIDAĞ |
bu kadar borc varken kımse aday olmaz. |
offfffffffff dermansız derde düştük |
anlaşıldı bu adamdan kurtuluş yokkkk.... |
ulan O koltuk sahipsiz O takım sahipsiz degil tamam mı gerekirse cebimizden toplarız Ama seni orda barındırmayız şrfsiz uLan bi bjkli bize bunu yapar mı be... Sattın sen bizi ln sattın |
Vay be Beşiktaş sevgisine hizmet aşkına bakın hele. |
haber belki doğru değildir.ama gerçeği biliyoruz sonuçta başımıza kaldı bu adam paralarını almadan gitmeyecek |
Alıntı:
|
arkadaşlar rakamı görmediniz heralde 40 milyon dolar diyo bugün en baba beşiktaşlı benim diyen adam kulube 40 milyon dolar vermez vallahi adam boşuna vermedi sonuçta 40 milyonu aranızda varmı 40 milyonum olsa bjk ye seve seve veririm diyen delikanlı ... ben şahsen vermem verecek delikanlıyıda daha tanımıyorum ben burda kimse aksini yazamaz bunun.nokta |
Durum pek parlak değil.... |
Yani ben şu foruma yaklaşık 10 gündür falan üyeyim arkadaşlar kusura bakmayın ama aranızda olumlu ve mantıklı düşünen sadece 2 kişi çıktı siz daha kulube yapılan fedakarlıkları görmeyin gs nin arkasından gidin daha bu muhabbetleri cooook yapıcaz...beşiktaş eğer başarılı olmak istiyorsa beşiktaş fc olcak beşiktaş jk değil diğer branşları kapatsın kardeşim chelsea gibi sadece futbol subesi olsun avrupa takımları gibi...çarşı grubunu bitirsin bizim taraftarımızın böyle bağdaştırmalara ihtiyacı yok...taraftar ruhumuz zaten var dünyanın parası gidiyo çarşı .okuna. |
Alıntı:
25 yıldır açık olan çarşıyı kapatma düşüncesi yeni mi aklınıza geldi ? Para bize gitmiyor dEMirören onları sırf yalakalık icin veriyor...Çarşının paraya ihtiyacı yoktur Dışardan konuşmayın ! |
Alıntı:
|
Gerekli uyarı yapılmıştır. |
Alıntı:
Sen şimdi 25 yıllık, avrupanın en iyi taraftarı olarak kabul edilen ÇARŞI bitsinmi diyosun ..? Vay be kusura bakma ama çok şaşırdım bir beşiktaşlıdan bunları duymak beni çok üzdü ... |
Vermeseydin 40 milyon babanın hayrınamı verdin |
Çok BÜYÜK BAŞKANMIŞSIN SEN...Seni yanlış tanımışız. Edit olsa bu kadarını yapardı. |
zaten zorla iki büyük yaratmaya çalışan sinsiler var bu adamda yaptıklarıyla onlara yardımcı olmaya çalışıyor galiba.Ama asla başaramayacaksınız |
Alıntı:
Aynen katılıyorum...! Bu arada bu adam BEŞİKTAŞ'lı felan değil.. Para için bu işe girmiş bi şrfsiz..! Sölentilere göre bu adamın Fb'li olduğu gelen ihbarlar arasında :fight: |
Alıntı:
Adam hiç ilerisini düşünmeden, içi cız etmeden 40 milyon doları veriyor kulübe sonra siz onu ezikli yapıyorsunuz.Bi ezikli bunu yaparmı yaw...Beşiktaş başkanına (hiçbirimiz sevmesekde)yapılabilecek en büyük hakarettir bu... |
bıraksın |
Alıntı:
Kulübü kendine borçlandırdı... bundan haberin yok gibi senin..! Yani şu an istese bu camiadan ve taraftardan korkmasa demirören hipotek ettirebilir kulübü...! |
Alıntı:
Sana göre mantıklı olan sadece 2 kişiymiş öylemi? demekki benim düşündüğüm gibi olan sadece sen değilmişsin benim bilmediğim senin gibi 2 kişi daha varmış. |
Numan Ceyhan’dan Açıklama 06.10.2007 12:30 6 Ekim tarihli Milliyet gazetesinde 'İnönü'de koltuk kavgası' başlığı ile yayımlanan haberle ilgili BJK Asbaşkanı, İcra Kurulu Üyesi, İletişim Komitesi, Sponsorluklar ve Yeni Projeler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Numan Ceyhan şu açıklamayı yaptı; 'Verilen haberin hiçbir kelimesi doğru değildir, hayal ürünü, maksatlı, karalama senaryolarından oluşan bu haber, tamamen yalandır.' Numan Ceyhan'ın açıklaması: "Son günlerde Kulübümüz'ü, Camiamız'ı ve Yönetimimiz'i hedef alan medya saldırıları artık spekülatif boyutları da aşarak, tamamıyla hayal ürünü, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan maksatlı karalama senaryolarına dönüşmüştür. 'İnönü'de koltuk kavgası' başlığı ile 6 Ekim tarihli Milliyet gazetesinde çıkan haber, tamamıyla şahsımı hedef alan ve kişilik haklarıma saldıran gerçek dışı iftiralardan oluşmaktadır. Ben veya herhangi bir BJK Yönetim Kurulu üyesi arkadaşım, 'koltuk kavgası' gibi basit olayların içerisinde kesinlikle yer almayız. 'Basında Güven' sloganıyla yayınlanan Milliyet gazetesinden hiçbir gerçeklik payı olmayan bu uydurma haberin ne amaçla yayınladığını açıklamasını bekliyoruz. Kamuoyunu kandıran, yanlış yönlendiren ve gazetecilik temel ilkeleriyle asla bağdaşmayan bu asparagas habercilik anlayışını şiddetle kınıyoruz. Hiçbir şekilde yaşanmamış bir olayı iftira yoluyla gerçekmiş gibi gösteren bu tür yayınların, Beşiktaş'a vermek istediği zararların boyutlarının ne olduğunu, Camiamız'ın ve spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Saygılarımla." Numan Ceyhan BJK Asbakanı - İcra Kurulu Üyesi İletişim Komitesi, Sponsorluklar ve Yeni Projeler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi |
KULÜBE VERDİĞİN PARALARIN KURUŞU KURUŞUNA PEŞİNE DÜŞÜYORSAN AÇTIĞIN ZARARLARIDA AYNI ŞEKİLDE HESAPLAMALISIN.DEL BOSCE,TİGANA VS BUNLARIN ZARARINI KİM VERECEK BEN DEĞİL HERHALDE SN BAŞKAN. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kod: Kulübü kendine borçlandırdı... bundan haberin yok gibi senin..! Hala daha kim kendi cebinden verir diyosun hala yaa :stupid: |
ya arkadaşlar bıktım usandım artık bu yıldırım demirören ve yönetim kurulundan ya arkadaş 40 milyon dolar vermiş adam ama ne için vermiş kendi hatalarından dolayı kulübe geldiğinde ne kadar borç vardı şimdi ne kadar borç var bunu demirören kendine sormalı arkadaş hata üstüne hata yapıyor bu kadar teknik direktör değiştirmek mi olur ya şimdi de ertuğrul hocayı görevinden almak istiyo yeter artık diyorum eğer birazcık beşiktaşlıysanız başkanlığı bırakırsınız yoksa beşiktaşı gerçekten kötü günler bekliyo. |
cebimde olsa 40 milyon dolarım hiç düşünmem verirdim yeterki kulüp kanemicilerden kurtulsun !!! |
Alıntı:
sen belki bilmiyosun bari buralarda başkalarına maval okuma |
Alıntı:
zaten bütün bjk camiasının zoruna giden de bu.sen kalk yarı yarıya komisyoncu gibi oyuncu al getir zarar ettir kulübü sonrada kendi parasıymış gibi adama para toplayıp versinler.sen olsan yaparmısın bunu |
Parasını kuruşu kuruşuna alacağını kendisi söyledi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen benim ne dediğimi anlamamışsın sanırım.ben şunu söylüyorum ailtonun almanyadaki fiyatı o sene aldığı para 800 bin eu idi bu adama bjk klübü 1.100 milyon eu yıllık ve maç başınada 5000 eu para verdi.işte ben burdaki farkın nereye gittiğini soruyorum? ali güneş örneğini vermeme rağmen hala demirörenin yanlış transfer yaptığından bahsediyorsun.bende diyorumki hem yanlış hemde vurgun.mongolun borç diye verdiği para tahminimce 30 milyon dolar civarı kalan 10 milyon dolarıda mongolun vurgunu.ok you understand !!!!! |
Türkiye`de Saat: 18:05 . |