Alıntı: murout´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 453166)
kendimize nasıl olduğunda tepki veriyosak bunada tepki vermeliyiz .işte o zaman konuşmaya hakkımız olur.bakıyorum çoğu arkadaş tekrar gerekmez kural değil hakem hatası falan filan diyo.aynı şey ters olsaydı acaba şimdi o arkadaşlar ne derdi.BEŞİKTAŞIMIN HİÇ KİMSEYE İHTİYACI YOK.HAKEMEDE. FEDERASYONADA. | Terside Oldu Niye Bizim Yönetim Ankaraspor Maçı İçin Tekrar İstedi Aynı Şeyleri Söyledi Burada Herkes Daha Fazla Rezil Etmeyin Bizi Diye.. Hakem Hatası İçin Tekrar Olmaz! Kural Hatası Değil Hakem Hatası Buda..
Medyanın Dolduruşuna Geliyosunuz Hemen Bizim Bariz Gollerimiz Giderken Uyduruk Taç Atışını Önümüze Sunuyorlar Bunla Onlar Bir Mi ? Sizin Lehinizede Hatalar Oluyor Diye Şimdi Eşitlendi mi Durumlar? Bize Yapılan Hataları Unutalım Yani..
Ki Bende Art Niyet Arıyorum Çoğunda Denizli Maçında Nobre'ye Kavga'da Atılacak Bi Tekme Geldi Sarı Veren Hakem Art Niyetlidir..Fb,Gs Medyasının Çıkardığı Haberler İşte Golünüz Verilmediyse 1 Tanede Attınız Diyecekler Sırf Bize Yapılan O Hataları Bastırmak İçin Ama Bakıyorum Bu Yemi Yiyen Arkadaşlar Var.. Türkiyede Hakemler Taçları Doğru Attırmıya Kalksa Sabaha Kadar Maç Bitmez.. |