![]() |
İlhan cavcav futbolcularımızı eleştirdi http://www.ensonhaber.com/images/news/70354.jpg Beşiktaş mağlubiyetinin ardından konuşan Gençlerbirliği kulübü başkanı İlhan Cavcav "Beşiktaşlı futbolcuların her pozisyonda kendilerini yere atmasını anlamıyorum. Bu tip hareketler Beşiktaş'ın futbolcusuna yakışmıyor" dedi. İlk yarı da Beşiktaş'ın daha iyi oynadığını belirten Cavcav "Golü atan maçı kazanıyor Beşiktaş ilk yarı iyi oynadı ama ikinci yarı biz iyiydik iki net gol pozisyonumuz vardı ama gol olamadı. Beşiktaş'ı kutluyorum". Beşiktaşlı futbolcuları da eleştiren Cavcav "Her pozisyonda kendilerini yere atıyorlar ve hakemden medet umuyorlar inşallah hocaları onları uyarır. Yoksa böyle fazla ileriye gidemezler." dedi. |
ulan it sen kimsin lean demek ki adamların vuruyo da atıyo bizimkiler herkesi kendi oyuncuların sanma haysiyetsiz kişiliksiz herif....alla alla ya adam gibi söle bjk haketti galibiyeti kutlarım diyemiyo musun...zoruna mı gidiyo böle demek gayse li ş.siz... |
lan allahin uzaylisi ne konusuyon ordan maymun gidin kicinizi buzullara surunde serinlesin özür dilerim herkezden tutamadim kendimi |
ococugu konusma sen Ne pis bir insan oldugunu bilmiyen mi var bide bizim oyunculara laf atar ya.. |
adi gayseli başkandan herşey beklenir.ağzı olan konuşuyor.ş.sizlerrrrr |
Sen kendi takımına bak ilk önce...Busene bakalım neyapacaksınız.Kümeye gideceksiniz yakında zaten.Boş boş konuşma kendi takımınla ilgilen. |
ben bu adamın yaşında olsam futboldan soyutlarım kendimi. manyak mı nedir ? o kadar paran var git dünyayı gez, yararlı birşeyler yap insanlara, bırak futbolu artık ne işin var ? |
beyler Beşiktaşlı olarak olarak değil,futbolcu olarak sakin kafayla bir eleştirin. oyuncuların kendilerini yere atıp hakemden düdük beklemeleri görüşüne kesinlikle katılmıyorum ama ilk yarıda beşiktaş iyiydi ama ikinci yarıda biz iyiydik lafı bence çok doğru |
Kendi futbolcularına bak... |
ger zekalı kendi futbolcularına bak sen kimsin |
Türkiye`de Saat: 02:28 . |