![]() |
verilen pozısyonları görmemiş sanırım....bu mu iyi futbol?kötünün iyisi bence;) |
ben o kadar iyimser değilim iyi oynadık ama abartılcak kadar iyi oynamadık ilk yarı iyidi. ama ikinci yarı için aynı şeyleri söyleyemicem.sezonun en iyi futbolunu oynamadık bence. |
ilk yarı cok iidik ama 2 yarı yine kotuydu :( |
Sadece ilk yarıyı kasdediyorsa tama iyi fotbol oynadık ama maç 90 dk ya ikinci yarı ne yaptık kocaman bir hiç yani sadece tek devre iyi oynamak yetmiyor oyunun geneline yaymak lazım ve bir takım bu kadar pozisyona girip cömertce harcamamalı bence 1-0 lık skorlar sıkmaya başladı artık |
ya dikkatimi her maç çekiyo bu tello son 20 dakikada hep kayboluyo oyunda |
ilk yarı çok ii oynadık ama; ii futbolu gollerle süslemek önemli..! |
Bir yandan sezonun en iyi oyunu oynandi diyor bir yandanda herkes ayagini denk alsin yerli yabanci oyuncu diyor |
Beşiktaşta ne zaman adam gibi forvet olduki tarihim boyunca 3 4 tane forvetimiz iyi sezon gördüm. |
en iyisi buysa vay halimize.bzim maçtan sonra eve gittim barça maçı vardı sonlarına baktım.arada geceyle gündüz gibi fark var yani bu takımdan bi yol olmaz bence.diycenizki ikisi birmi.ozaman derimki efesle nba takımının maçını seyrettinizmi derin adamlara kök söktürdü efes üstelik nba takımı olduğu halde.ne oyun oynadı hemde.önemli olan o ışıgın olmaması. |
ilk yari evet cok iyi oynadik . |
Türkiye`de Saat: 03:02 . |