![]() |
S.Kurtuluş:Aldığım parayı hak etmiyorum Aldığım parayı hak etmiyorum Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Kurtuluş değişik bir üzüntü yaşıyor Siyah-beyazlıların çalışkan oyuncusu aldığı parayı hak ettiğini düşünmediğini belirtti. Ancak çok çalıştığını söyleyen Kurtuluş "İleride oynayacağım futbolla taraftarın göz bebeği olacağım. O zaman da aldığım parayı fazlasıyla hak edeceğim" şeklinde konuştu. |
bu haber doğruda olsa yalanda olsa bu cocuk gerçekten cok efendi ve dürüst bize yakışıyor inş bozmaz kendini ielrde bize yakışıyor |
sana inanıyor ve guveniyoruz serdar...Beşiktaşımın sana ve senin gibi oyunculara ihtiyacı var...Yaptıgı acıklama gercekten yurekli oyuncuların yapabileceği tipte bir acıklama...Helal olsunn... |
Valla helal olsun serdara.Bide bunu demeyenler utansın.1.5-1.750 milyon euroları alanlar paralarını hakediyorlarmı bi baksınlar bakalım.Ama nerdeee...Paralarını alıp yatarlar anca. |
hemsehrim doru demiştir.harika fubolcu efendi dürüst.beni inşallah yanıltmaz.bazıları gibi karaktersiz olmaz |
aferin dogru söze diecek bişe yok |
Alıntı:
|
bilinçli futbolcu |
bence hepsi çok fazla alıo..kıskanıorum:D |
bu haketmiyosa ibrahim üzülmez intihar etsin bence http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
sağlam çocuk serdar.. |
delikanlı ve dürüst...bunların yanında çalışkan ve çok yetenekli bir futbolcu... |
serdar ne kadar dürüst bir insan olduğunu denizli maçındaki golden sonra ben atmadım tello attı diyerek gösterdi zaten.onun dürüstlüğüne güvenim tam.ama bence haber yalan.hiçbir gfutbolcu kolay kolay böyle bir açıklama yapmaz durup dururken |
uzakdan davul un sesi hoş gelir ...!! biz cok haberler duydukk bildigimizden şaşmadık ... |
Türkiye`de Saat: 10:34 . |