![]() |
Forvet Burak-Nobre ikilisi olacak Burak, Trabzon’da Nobre’nin yanında! BREZİLYALI golcü Bobo’nun sakatlığı Burak Yılmaz’a yaradı. Bu sezonki kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Burak’ın Trabzon deplasmanında Nobre ile birlikte forvette görev alacağı bildirildi. Genç futbolcu bu maçta gol atarak üzerindeki kara bulutları dağıtacağını dile getirdi. |
belli olmaz aslında daha kimi oynatacağına hocamız bile karar vermemiş olabilir ama elimizdekilerde bunlar fazla alternatif yok inşallah başarılı olurlar burakta gol atar |
son dakka gelişmeleri olmasın :D:D |
higuain i bi denese nobreyle ilerdee bi gorseydik şu adamı yaaa.. |
Forvet Burak ve nobre mi olacak.. Kel yada sıfır numarlı kafaya sahip olan taraftarlarımız için,Burak ve nobre forvet oynaması bir şey ifade etmiyor olabilir, fakat benim gibi sacı olanlar ayvayı yedi demektir. Gene kızgınlıktan saçımızı yolacağız anlaşılan Ahhhh ertuğrul neden Higueni aldırdın da onu oynatmıyorsun adam iyimi kötü daha karar bile veremedik... |
bıktım artık bu buraktan bişey olacağı yok yenilesinler artık forveti.bence hugiana artık fazla şans verilsinde bi bakalım inmidir cinmidir |
desenize gene eziyet çekeceğiz. |
Ne Burak i ya bu adami hala hangi akla hizmet oynatiyor bilmem G.birligi macinda gorduk bos kaleye atamadi her ikili pozisyonda yerde .. Bu higuaini niye aldilar !!!!?? |
burak adamım benim, 2-3 maç düzgün oynasa mental açıdan da kendine gelecek, en beğendiğim oyuncu tipi, iyi tercih, böyle oyuncularda ısrar edilmeli, kazmalarda değil... |
hig. oynasa ya o na noldu ya burak kimmiş. |
Türkiye`de Saat: 22:29 . |