![]() |
gol atacağımız varsa bile atamayız artık |
burak iyi hoşta :proud:gecen maçta ölü bi şekilde top oynadı gene aynısı olmasın inş güzel bi maç olur |
elif burak ne zamn dogru düzgün oynadı geldigi ilk 2-3 mac oynadı oynamadı o ndan birsey olmaz hig. duruken onu oynatırsan yanrsın be adam süper oyuncu sen oynatmıyon böle sey var mı ya |
burak beşiktaşa geldiğinden beri bir türlü ısınamadım ona..umarım maçta başarılı olur ama ben higuandan yana tercih kullanılmasından yanayım..90 dakika bi şans versede neler yapabildiğini görsek artık higuanında..zaten çok fazla alternatifimiz yok elimizde..hakeden oynasın |
burak atacak ınsallah.ınanıyorum ona.yapacak bu sefer |
gol yok bu hafta ozmn? :( |
Ya şu Higuain i biz hangi mevki için almıştık..Kaleci miydi yoksa..Bu futbolcuya yazık oluyor gibime geliyor..Hangi maçta oynatacağız anlamadım. |
bu mactada burak bize sac bas yoldurur.higuen bobo yokkende 11 de de oynamiyorsa onu alana yaziklar olsun |
Bence Burak olmus ;onu mutlaka kazanmak lazim bazen böyle bübük maclarda O adama güvendigini göstermek oyuncuyu motive edebilir.Gelgelelim NOBRE YE asil ben bu adamdan bundan sonra hicbisey olacagina inanmiyorum,Bence BATUHAN a en azindan ikinci yarida sans verilmeliydi maca da Higuain ile baslanabilir. |
Türkiye`de Saat: 19:00 . |