![]() |
taraftarımız muhteşemdi...! |
alayına gittik..yalnız yürüttük özür dileriz..... |
bugn icime dogdu derste arkdsa dedm 2-1 alcaz :D aldk |
YAKIŞIR helal olsun.. hepsini tebrik etmek lazımm süperdiler... diğer maçıda alırız inşallah |
işte taraftar işte şampiyon....... |
Beşiktaşımıza İlk Olarak Şampiyonlar Liginde 0' ı çeken ezikbahçe ile dalga geçme zevkinden bizi mahrum etmediği için çok çok çok teşekkür ediyorum. |
Bu akşam bir kez daha gururlandım iyi BEŞİKTAŞ'lıyım iyiki Kartal'ım bu ne büyük seyircidir bu ne büyük takımdır o an sahada Liverpool değil alayı gelse yenemezdi BEŞİKTAŞ'ımı ben oturdum yerde tüylerim diken diken oldu seyircinin müthiş tezahüratlarından liverpolllu futbolcular nereye geldiklerini şaşırmışlardır.Bir kez daha şükrediyorum ALLAH'ıma beni BEŞİKTAŞL'lı yaptığı için EN BÜYÜK BEŞİKTAŞŞŞ |
Bu arada şehitlerimize gitsin bu güzel galibiyet hepsinin Ruhları ŞAD olsun |
Ah be!!! Gel de simdi PORTO macina yanma arkadas;Ne olurdu sanki O macta da sans birazcik yanimizda olsaydi simdi 6 puanda olacaktik.Ama yine de Inanalim cünkü Liverpool u burda nasil yendiysek orda da yenebiliriz,tipci CHELLSEA yi orda gömdügümüz gibi.Bu mac bizim kendimize olan güvenimizi geri getirdi.Anladik ki biz istedikten sonra cok sey yapabiliriz coooooooookkkkkkk.. |
hala kafam iyi yanlış bişeylşer yazarsam kusura bakmayın arkadaşlar ben böle mutlu olmadım yemin ederimki böle güzel bişey yok.barca maçını tribundeydim bu maç daha başkaydı ya harikaydı.hayatımın en güzel günlerinden biri saolun allah sizden binlerce kez razı olsun saolun bu mutluluğu bize yaşattığınız için hepinizi çok seviyorum. |
Türkiye`de Saat: 13:16 . |