![]() |
İnönü yıkıldı! Kapalı tribüne dev Türk Bayrağı açan siyah-beyazlılar, anlamlı pankartlar ve yaptıkları tezahüratlarla İngilizleri şaşkına çevirdi. Her dilden mesaj var Beşiktaşlı taraftarlar, dün akşam İnönü Stadı'nda adeta muhteşem bir gösteri yaptılar. Stadı tıka basa dolduran siyah-beyazlılar; ilk olarak Kapalı tribünü boydan boya kapatan muhteşem bir Türk bayrağı açtılar. Ardından hazırladıkları Türkçe ve İngilizce pankartlarları tek tek açan tribünler, özellikle son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto ettiler. Şehitler için kazanın Taraftarlar maç öncesi ısınmaya çıkan Beşiktaşlı futbolcuları tribüne çağırarak "Şehitler için bu maçı alın" tezahüratı yaptılar. Ardından maç başlayana kadar sürekli "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez" sloganları atan siyah-beyazlılar, Gençlik Marşı ve 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söylediler. Tribünde Beşiktaş bayrağı kadar Türk bayrağı da yer aldı. İngilizler inanamadı Tribünde Türkçe ve İngilizce olarak "Hepimiz Türk'üz, hepimiz askeriz", "Hepimiz Mustafa Kemal'iz", "Hepimiz Mehmetçiğiz", "Biz ne savaşlar gördük, ne hainler tanıdık, bölünmedik. Sen de kimsin kalleş PKK" yazılı pankartlar açtılar. 90 dakika susmayan Beşiktaşlı taraftarlar, İnönü'de tüm dünyada gösterilecek muhteşem bir şov sergilediler. |
ne güzel di dün gece tm dunya artık korksun bilzerden ne mutlu TÜRKÜM diyene |
Dun gece taraftar show yaptı showw..Ben 20-25 dakka sadece taraftarı izledim zatenn...Alem taraftar gosrun kardeşimm...:):) |
tüylerim ürperdi yok öyle bir taraftar yaa |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE.......... |
herkese nasip olmaz beşiktaşlılıkkkkkkkk |
muhteşemdi keşke inönü de olan şanslılardan biri olsaydım... |
Dünya gör bunları ....! |
ewt dün akşam taraftarımız muhteşemdi gerçekten, serdar'ın golünde kapalı üst yıkıldı resmen 2 sıra aşağıda bulduk kendimizi, liverpool taraftarı bile alkışladı bizi işte yaa çünkü dünyanın en büyük taraftarıyız ... |
Harika bir taraftarımız var...Orda olmak varmış gerçekten :(:( |
beşiktaşımızı taraftarımızı tebrik ediyorum.. gönül isterdiki bütün taraftarlaımız bu coşkuyu stadda yaşaya bilselerdi.... |
video olarak taraftar görüntüleri yokmu arkadaşlar siteye verseniz yada link falan |
beşiktaşlı oldugum için bir kez daha gururlandım. Sürekli didişdiğimiz fenerli kankam bile kabul etti... DÜNYANIN EN COŞKULU TARAFTARI OLDUĞUMUZU Ki bunu ona işkence etseniz kabul etmezdi... Dun gece de emeği geçen herkesten allh razı olsun.... Mükkemmeldi |
İyi ki Beşiktaşlı doğmuşum..! Şampiyonluklar , galibiyetler bir yana.. en azından dünyanın bir numaralı taraftar grubunun bir parçasıyım.. Bu arada şehitlere gösterilen içten saygı ve sevgi gözlerimi doldurdu. Ekran başında, bir yandan ailece ağladık öte yandan ise büyük onur duyduk.. Hepimiz Mustafa Kemaliz. değil üçbeş çapulcu aleme yeteriz..!!!! |
İşte Atatürk'ün takımı bu. |
çıldırt bizi delirt bizi kartalıııımmm bu stadı başlarına yıkalııımmm çıldırttın delirttin bizi kartalım.bizde dediğimizi yapmadıkmı.... |
İnönü harika, taraftar harika, oyun harika, Beşiktaş harika, skor harika... :):) |
evet dünkü maç bi harikaydı.bende orda olmak istedim.Türk Bayrağı,pankartlar,tezahuratlar muhteşemdii ve en önemlisi liverpoolu İNÖNÜYE gömdük :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:45 . |