![]() |
BBC:Baş belası Bobo BBC: "Başbelası Bobo!" İngiliz medyası, Liverpool'un tur şansını ateşe attığını belirtirken, temsilcimizden övgüyle bahsetti. BBC, Beşiktaş'ın karşılaşmanın büyük bölümünde Liverpool'u baskı altında tuttuğunu vurgularken, maçın adamı olarak gösterdiği Bobo'dan 'başbelası' olarak bahsetti. Bu arada Liverpool, Türkiye'de oynadığı 4. maçı da kazanamadı. Kırmızı - beyazlılar, Trabzon ve Galatasaray'a yenilmiş, yine Cim - Bom karşısında berabere kalmıştı |
vallah ben cok iyi hatirliyorum bobo ´nun türkiye yeni geldigi zamanlari....bizim cok bilmis spor yazarlarimiz (vedat okyar v.s.) bu adam besiktas´da oyniyacak kapasitede bir futbolcu degil diyorlardi...insan ancak bu kadar yanilabilir....simdi ayni kisiler bu sözleri higuain icin söylüyor...insallah yazaralari utandiri o da futboluyla..... bu arada....bobo carew den 5 kat daha iyi futbolcu ama biz degerini hep gidince anliyoruz.... |
ingilizler bizden daha çok bahsedicek bobo gerçekden çok iyi bir oyuncu bizim bilmiş yazarlar nederse desinler zaten futbolcularımız kendilerini gösterio ve cevap verio futbol yazarlarına |
daha durr yaa...Bişey yapmadıkk kii..İngiltere de de mahvedicez onlarıı..Bobo orda da gol atıcak..Buraya yazdım bakk...:) |
bobo yhaa :D bobooooo boboboooo boboboooo boboboooo |
Bobobobobobobobobo.... Ordaki maçtada golünü atınca görürler baş belasını:) |
boboooo bobooooo bobooooo golün adıııııı DEİVSON ROGERİO da SİLVA BOBOOOOOOOOOOOOOOOOO |
Fiyatını da misliyle katlıyor helal olsun. |
bobo süper bu tartışmasız ama ben higuain ı da çok beğeniyorum. çok hareketli ve deli gibi çalışıyor. adam eksiltiyor ve her atakta mutlaka var. bence üzerinde durulmalı. bobo gibi parlayacağına inanıyorum onunda. |
Süperdi yaaa.Allahım sen bize yardım ette şu deplasmandaki leverpool maçından alnımızın akıyla çıkalım.Çok zor maç olacak.. |
Türkiye`de Saat: 13:29 . |