![]() |
bu serdar spr oyuncu beşiktaşın en ii oyuncusu bana gore 3. en ii oyuncusu sizin kararınızı bilemem ama bu sprr |
Serdar kesinlikle şımarmaz ama son zamanlarda biraz fazla topla oynuyor ilk zamanlarındaki gibi kesme ortalarına ağırlık verse bence çok daha faydalı olur. |
super otesiydi yaaa |
Çok daha iyi olablir,başarılar :) |
adam gibi adam number one |
bence dahada iyi olcak ama sen şımarma koçumm yolun ve bahtın açık olsun!!! Beşiktaşımın sana senin de Beşiktaşım aihtiyacın olcaktır...yolun v ebahtın açık olsun!!!!!!! |
Alıntı:
Bu maçtaki bana göre en büyük ayıbı ise Serada Özkan yaptı. Bobo golü attırmak için gösterdiği takipcilik ve çabası sonrasında ,serdar a golluk pas veriyor.Serdar da golünü attıktan sonra ilk iş Boboya sarılıp kutlaması gerekirken,vazgeçtim Boboyu diğer arkadaşlarından da önce gidip saha kenarında Sinan enginle kutlaması hiç hoş değildi. Bu Seradar ın ilk vukuatı değil.Ligde de gol pası verdikten sonra golu atan arkadaşını kutlamadı arkasını dönüp gitmişti. N eoldum havalarına giriryor dikkat etmeli. |
bence süper bi futbolcu |
beşiktaşa adını altın harflerle yazdıracak SERDAR ÖZKAN diye bu arada benim soy adımı çalmış budamı fenerli yoksa :D |
çok iyi oynadı ama maç bitti ayakları yere basmalı.daha çok genç inş..dahada iyi olcak |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |