![]() |
Trabzon'dan Beşiktaş'a kutlama Trabzonspor Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı kutladı. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Şampiyonlar Ligi müsabakasında İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı kutluyor, Avrupa sahnesinde başarılarının devamını diliyoruz" denildi. |
işte türk futbolu ve centirmenlik hep böyle olsa keşke teşekkürler trabzon spor |
İşte kardeşlik bu.Hafta sonunda bize acı bir şekilde yenilen takımın bize yazdığı mesaja bakın.Süpersn beşiktaş.Süpersin TÜRKİYE... |
Teşekkürler Trabzonspor.... |
Ts çok büyük bir centilmenlik gösterdi. |
Çok güzel gelişmeler işallah geri dönüş olmaz. |
inşallah bu kutlama mesajlarının devamı gelir... |
işte centirmenlik ! |
Boyle olmasi lazim belki icerde rekabet olabilir ama disariya karsilik birlik ver beraberlik olmali |
Sağol Trabzonspor... |
teşekkür ederiz:) |
sağolsunlar. Sonuçta onlarda bizim kardeşlerimiz. |
vay helal olsun sizlere bakıyorumda gsllilerde tebrik ediyo ama bi tane fenerli çıkıpta bişey dediği yok haln küfür edenler var nasıl insanlar bunlar anlayamasdım |
ben trabzonlu oldugum ıcın bole bır tebrıkden gurur duydum yakısanı yaptı bence hepımız kardesız ama fenerbahceye gelınce onlar bence futbolu yok etmeye calısan kısılıksız ınsanlar topcularından tut yonetımıne kadar tumer nasıl olurda ole bır takıma gıdersın bu sana ve onlara ımrenenlere ıbret olsun kulubeye mahkum oldun besıktas gıbı bır kulub bırakılırmı sanada yakıstıramadım bak nobreye besıktasa geldı neden galatasaraya gıtmedı buyukluk burada besiktas |
bende trabzonsporu kutluyorum.... |
Bravo trabzona...Diğer takımlar örnek alsın işte biraz.Tabii türk takımını avrupada destekliyorlarsa!!! |
teşekkürler trabzonspor sizede başarılar |
Trabzon a da bu yakışırdı..! |
ts kulübüne teşekkür ederim bunu eziklerden de bekleriz |
centilmenlik budur.... |
Trabzonspor taraftarına ve yöneticilerine çok teşekkürler. Böyle kritik bir zamanda alınan böylesine kritik bir galibiyetin moral motivasyon ve birliktelik açısından ne kadar önemli olduğunu kavrayabilen sadece Trabzonspor mu merak ediyorum doğrusu. Herkes centilmenlik örneği gösteren Trabzonspor'u en az Beşiktaşımızı kutladığı kadar coşkuyla kutlamalı bence. |
Darısı başınıza Ts delikanlı çıktınız valla umarım diğerlerine de ders olur... |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |