![]() |
Haftanın hakemleri Turkcell Süper Lig'de 10. hafta maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre 10. haftada düdük çalacak hakemler şöyle: 26 EKİM CUMA Kayserispor - Trabzonspor : Yunus Yıldırım 27 EKİM CUMARTESİ Vestel Manisaspor - Gençlerbirliği Oftaşspor : Bülent Demirlek Bursaspor - Gaziantepspor : Selçuk Dereli Ankaraspor - Gençlerbirliği : Cüneyt Çakır Kasımpaşa - Fenerbahçe : Zafer Önder İpek 28 EKİM PAZAR Ankaragücü - Çaykur Rizespor : Hakan Sivriservi Konyaspor - Sivasspor : Cem Deda Beşiktaş - Büyükşehir Belediyespor : Oktay Demiray Denizlispor - Galatasaray : Bünyamin Gezer |
ewt bize liverpool maçında gusel hakem geldi ama kornerimizi vermedi serdarı mı neydi birisini dusuttuler devam felan dedi ama ii yonetti |
Hakemlere hiç güvenmiyorum. Orta hakem iyi olmuş olsa bile yan hakem yapıyor yapacağını. Bunlarıda yenmek lazım... |
iyi hakem inş bir hata olmaz yie inş |
benim ilgimi daha çok yan hakemler çekiyor artık! orta hakemlerle pek ilgilenmiyorum |
hayırlısı... |
Türkiye`de Saat: 08:43 . |