![]() |
Demirören yumruğun nerde senin ya.indirecekmisin takımı mı çekeceksin bişey yap artık. ne zamana kazar sineye çekicez bunları? |
yazıklar lsun ya millet fair play den bahsediyrken kalkıp iki maç ceza,alayı ******** bunların yaa |
bu ne bicim serefsiz federasyon. hepimiz gorduk temas felan yok. simdi bu iki mac neyin cezasi |
onu bunu anlamam hakkımızı koruyamıyoruz nerde başkan nerde yönetim nerde takımımızın ağırlığı ezik yalakası ulusoy ve fenerasyon yuh size |
federasyon ıtıbarını kaybettı bundan sonrada kaybetmeye devam edecek bence onlem alınması lazım yoksa bunu onune daha hayatta gecılemez yazıklar olsun haluk ulusaya zaten avrupada onları ve turkıyeyı temsıl eden 3 takım var onlara bole yapmasını yakıstıramıyorum sıvasspormu bızı temsıl edecek yada anadolu takımlarımı bızı temsıl edecekkı hakemler bız futboldan kusturuyorlar yazık ulusoy yazıkkkk |
şaşırmış bunlar |
fb ile oynayacağız ya ondan iki maç veriyorlar ki oynamayamasın. bu sene gs fena halde kollanıyor.fb nasılsa daha geride bu maçı onlar kazansın ki gs bizim baskımızdan nefes alsın |
Rüştü ceza almadı! Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza almadı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Trabzonspor maçında topu ceza sahası dışında eli ile kestiği nedeniyle kırmızı kart gören Rüştü'ye ceza verilmeyeceği açıklandı. Rüştü Reçber bu hafta oynanacak olan İstanbul Belediye maçında forma giyebilecek. Kaynak: DHA |
şimdi bu haber çıktı.hangisi doğru bilmiyorum biri dha haberi diğeri maraton.com.tr nın |
kaldırmışlar cezayı |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |