![]() |
bu takıma gönül verdiğim iiçin gurur duyuyorum.... |
dünyada böyle güzel taraftar grubu var mı ki bizim rekorumuzu geçsinler? sanmam...ölümüne beşiktaş... |
dünya gördü trübün show nasıl olurmuş diye bir aralar meksika rüzgarı ün kazanmıştı şimdi yeni versiyon beşiktaş taraftarı bu bir destan gibi bu bir masal gibi dilden dile babadan oğula anlatılacak şimdi tahmin ediyorum ki bu show dan sonra çok kişi kendi takımını tutmaktan vaz geçip beşiktaşlı olacaktır sonunda doğru yolu bulmuş olacaklar yaşasın beşiktaş |
bu gün lig radyoda bir ezik taraftar anlatıyor 3 yıldır kapalı ust taraftan konbinem var yıllardır beşiktaşı örnek alıyoruz ama bu coşkuyu birtürlu yapamıyoruz onların söylediği şarkıları söylüyoruz ama olmuyor diyor ÇEVAP sevgili ezik arkadaşım aynı şarkıyı söylesende yıllardır önünüzdeki örnekten bir şeyler yapsanızda bu iş olmaz neden mi..!çünkü önce kendin bir şeyler üreteceksin var olanı çalmayacaksın söylemeye çalıştığın şarkıyı marşı yürekten söyliyeceksin inanacaksın ki bir nebze olsun benzesin ama aslı asla olamaz .... sonu biraz kafiyeli oldu idare edin |
Orada olan arkadaşların hepsinin sesine kalbine sağlık.Dünya öğrendi en büyük taraftarın Beşiktaş'ta olduğunu |
beşiktaş kendi özüne dönmeye başladı ve ben dün geceki kadar hiç böyle görmemiştim taraftarları 2. gol atıldıktan sonra mutluluktan ne yaptıgımı hatırlamıyorum zaten bizim taraftarlar hiç bi takımınkine benzemez |
ben aşırı fanatik beşiktaşlıyım beşiktaşa babama dahi laf söyletmem kim olursa olsun kalbini kırarım beşiktaşlı oldugum için kendimle gurur duyuyorum özellikle dün akşamdan sonra |
harikaydı muhteşemdi kelimelerle ifade edilmez bence yaşamak lazım ben gibi:) |
zaten bizim tarftarlar herzaman ki gibi bi harikaydı dün gecede beşiktaşta herzamanki gibi büyüklügünü gösterdi ve bizi mahcup etmedi |
ben bu maçtan sonra fenere laf etmek istemiyodum ama yine kaşındılar o yüzden dünyanın en iyi taraftarının biz de olduğu dünya tarafından tastik edildi |
Türkiye`de Saat: 19:42 . |