![]() |
Alıntı:
|
WALLA BEN SENİNLE KARŞI KARŞIYA GELMEDİM HAA SEN GELDİN (: BANA Bİ LAF DEMİŞTİN SAKIN KARŞIMA ÇIKMA DİE BEN ÇIKMADIM SEN ÇIKTIN SAKIN BANA KIZMAYASIN HAAA (: |
Alıntı:
ALAYINA BESİKTAS ALAYINA BESİKTASFORUM.NET ALAYINA BESİKTAS TARAFTARI ALAYINA ÇARSI EZİQ FEBE................ |
YAA ŞİMDİ FENERBAHÇE İLE OLAYIN ALAKASI NEE (: SENDE HEMEN LAF ATMAK İÇİN YER ARIORSUN HEEE (: |
helal olsun futbolculara türkiyede artık en iyi taraftarın kimde oldugunu anlamıştıkr heralde :D |
sanane be atarım atmam sen işine bak laf atıp durma ben sana laf atmadım hem bunu bil ben sadece herkes gibi febeliler de kabul ediyo dedim bundan guceniyosan ne diyem sana |
ii tamam yaaa nie kızıorsun sadece seninle aramı yumuşatmaya çalıştım ama sanırım boşa uğraştım ÖZÜR DİLERİM |
özürün kabulde sen benle ara yumusatamassın bunu bil ancak febe yi bırakman gerek .... |
yaa benim sana bi zararım yok kalkıpta burada fenerbahçe yi de sawunmuorum sawunamam da ama maşşallah abi hep beni sömürüon haa (: korkuorum artık bakıorum sen warsan yazmıorum o yere |
iyi olur :) |
Türkiye`de Saat: 14:46 . |