![]() |
Pankartlara Dikkat!!!! Arkadaşlar bugünkü maçta Okuduğum kadarıyla ÇARŞI yı hedef alacaklar. Bizim taraftarımız onlardan daha yaratıcı ve kurnazdır bunu hepimiz biliyoruz. Bizde pankartlarımızla gereken mesajı vermeliyiz. İşte hazırlıklardan bazıları. " sinan 2 pasaport bir vize lütfen " çarşıya ÇIKIYORUZ bence çarşıya gönderme olmalı "Devren Satılık Çarşı" ru$tu icin ´´ Yedek Kulubesinden‚ Kopek Kulubesine Tek Pasa Vardir‚ O da Mehmet Pasadir... Beşiktaşlı Duruşu=1 Fenerbahçeli Kuruşu "Kuş ötüyor mu ?" |
dünya gördü ya nası bi taraftar olduğumuzu yediremedi ezikler onu bastırmaya çalışcaklar ama ben sanmıyorumki boş gidilir maça:) |
Bence onlara en iyi cevap cevap vermemektir. Bu taraftar bizim rakibimiz olamaz. |
Alıntı:
aynen katiliyorum....kendi futbolcularini döven taraftarlar bizim rakibimiz olamaz....fener 2-3 mac kötü gitsin stad bom bos oluyor.... |
adam olsun öyle gelsinler... |
allahın eziklerine bişey soylemeye gerek yok ki herkes bılıyo bu alemde kral ÇARŞI |
Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş:D:D:D |
Werilecek en iyi cevap futbolcuların sahada süper mücadele edip bu maçı almalarıdır.Bu kez ne diyecekelr çok merak ediyorum... |
bu taraftarla baş edemeyeceklerini adı gibi biliyolar bencee.. bugünün yarınıda var nede olsa çarşı herşeye karşı :))) |
istediklerını yazsınlar unutmasınlar dünya artık bizi tanıyor herkes herşeyin farkında |
ingiliz basınında bile ''dünyanın 1. taraftar grubu belli oldu 2. kim???'' derken bu tür göndermeler komikkkkk:hello::hello::hello: |
Bunlar boş şeyler.İstediklerini yazıp assınlar...Bizim nasıl bir taraftarımız olduğunu tüm dünya gördü.Onlarda meyve veren ağacı taşlayacaklar.Onlara bu yakışır zaten.Allahın ezikleri neolacak daha!!!Futbolcularda bu maçta ellerinden gelenin fazlasını yapsınlar, taraftarların ruhunu taşısınlar ve bu maçı alsınlar.Ozaman görürüm ben o pankartları.Biranda herşey değişir.Bakarsın zico istifaya dönüşür o pankartlar.Böyle bir taraftarlar onlar çünkü.Taraftarda denmez ama!!! |
kolpacı hareket engellenemez:D ezikler ya bşwerin takılsınlar:D |
dunya carsıyı bılır carsıyı onlar kafasına gore takılsınlar yedıremıolarrr |
yanı boş boş ötücek eziklerrr |
ya arkadaşlar tezahürat yapmayı tezahürat çalmak olarak bilen, hala yıllar öncesinin mehter marşından "uyarladığımız" tezahüratıyla geçinen bi tribünden bahsediyoruz, dikkate bile almayın derim.. |
Alıntı:
Allah'ın sahtekâr ,ezik,satılmış insan sıfatlıları... Önce adam olsunlar ki yapamayacakları bişey... lay lay lay diye bağırmakla maç geçmio ********ler...bütün dünyanın ağzı açık izlediği Beşiktaş'la , Sizin hiçbi zaman benzeyemeyeceğiniz Beşiktaş Taraftarıyla uğraşmak sizin gibilerin ne haddine... Kurduğunuz cumhuriyetinizde (!) satılmış hakemlerinizle birlikte doya doya top oynayın..hani hakkınızla kazanıyosunuz ya.. |
Alıntı:
|
bu gerezikalılar daha ne pankartı hazırlıyolar anladımki şu ezikleri bi türlü ben.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya birakin su hirsizlari. mac boyunca sadece bizimkilerin sesi cikti. ayrica köpek onlarin sülaleri. tümeri gördügüm ilk yerde agzini burnunu kirmazsam serefsizim. |
eziklere bak...genç fenerliler genç fenerliler birbirlerini ............. :biggrin::biggrin::laugh::laugh: |
Türkiye`de Saat: 02:54 . |