![]() |
Gökhan yine sakatlandı Gökhan Zan sakatlandı! Beşiktaş'ta sakatlar kervanına Gökhan Zan'dan eklendi. Fenerbahçe derbisinden önce Tello ve Serdar Kurtuluş'un kadrodan çıkarılmasıyla büyük bir şok yaşayan Beşiktaş'ta Gökhan Zan karşılaşmanın 15. dakikasından sakatlanarak oyun dışında kaldı. Karşılaşmadan önce Beşiktaş'ın Milli futbolcusu Gökhan Zan'ın üç günden beri serum alarak Fenerbahçe maçına hazır hale getirildiği belirtilmişti. Gökhan Zan'ın sakatlanmasının ardından Beşiktaş'ta oyuna Diatta dahil oldu. |
Bayadır (!) oynuodu şaşrmadım,geç kaldı.. Geçmiş olsun,o sakat bu sakat,zaten maçlara çıkmıcaklar Dinlensinler artık..... |
bundan sonra bol bol dinlenirler artık antremanlarda sakatlansınlar bol bol zaten öyle yapıyolar |
satın artık şu herifi adamın tedavi masrafları bonservisini geç be fmgflkhlh |
büyük takımda oynayacak bi oyuncu degil |
Kardeşim yeter artık yaa...Tamam şansızsın diyoruz ama bukadar olmaz.Topa vururken sakatlandın yaa.Kendine hiçmi bakmıyorsun anamadım ki.Sen büyük bir takımda oynuyorsun bunun farkında değilmisin hala.Formanı bi kaptırdınmı dahada alamazsın böyle takımlarda.Yazık etme kendine bence.Böyle sakatlık falan olmaz... |
galiba bi ara ingiltereden gokhana teklif gelmisti keske satılsaydı..tamam kotu oyuncu deil ama bu kadar sakatlanmasıda biraz garip |
gökhan zan ztn sürekli sakatlanıyo anlamadım gitti bu adamı..maşşallah taş gibi herif ama bi gün omuzu çıkıyo bigün ayakbileği dönüyo. .. zaten sakatlarla başımız dertte..bugün de tello çok büyük eksikti bjk için...neyse zten bol bol dinlenecekler .. |
dağ gibi adamı yıktılar beeeeeeee |
ya bu adama ne oluyor anlamıyorum sanki cam bebek |
Türkiye`de Saat: 08:03 . |