![]() |
Bobo : Düdüğü duymadım Bobo: "Düdüğü duymadım" Beşiktaş'ın sayılmayan golünde faul pozisyonunun hakramanı olan Bobo, hakemin faul düdüğünü duymadığını söyledi. Yıldız futbolcu hakem hatalarından yakınarak; "Kafamız karışmaya başladı" dedi.. Bobo'nun açıklamaları şu şekilde; "İyi başladık maça ama sonra 2-1 yenik duruma düştük. Özellikle deplasmanlarda başımıza garip şeyler geliyor. Bu konuda kafamız karışmaya başladı. Ankaraspor maçında da kaleci çıktı hiç dokunmadık ve golümüzü yediler. Bu durum bizi etkiliyor. Buna bir şekilde çözüm bulmaları lazım. Ben sayılmayan gol pozisyonunda kafa topuna çıktım. Benle beraber topa çıkan oyuncu da oyuna devam etti. Ben bir faul düdüğü falan duymadım." |
yazık ya bize lanet olsun hepinize federasyonnn |
"Kafamız karışmaya başladı" sen rahat ol.. herzamanki oyunları,her zamanki ağlamalarını yaptılar maçı aldılar demicem,maç hediye edildi.. |
ya zaten duduk calınacak bir sey yok işşalah sinan engin sozunun arkasında durur da paftakımla cıkarız artık |
hakem düdük çalsaydı futbolcular oyuna devam etmezdi ayrıca yan hakem bile oyuna devam etti demekki hakem düdük çalmamış çalsaydı herhalde yan hakem dururdu vede koşmaya devam etmezdi gol olmasaydı hiçbirşey yokmuş gibi oyuna devam edilecekti hakem resmen hakkımızı yedi yazıkk çokkk yazıııkkkkk böyle halemler oldukça ligde işimiz allah'a kalmıştır artık |
fenerliler bile duymadı düdüğü duysalardı dururlardı !!!hakem öyleee bariss görünür bir hediye verdi kiiiiiiiiiiii |
hırsımı sinirimi nerden çıkarıcm şimdi ben.kokuşmuş bunların hepsi... |
az kaldı az |
faul faul değil düdük düdük değil bazen maç olur yan hakemlerı dinlerler hakemler fikir değitirirler önemli konularda,değiştirsene şimdide yan hakemin duymuyo devam ettitiriyor.... |
şuan hakikaten çok sinirliyim!!!!!!! ne yapım edim bilmiyorum!!!!! yürüyüş yapalım edelim bi şeyler ! lütfen |
Türkiye`de Saat: 23:50 . |