![]() |
valla çok sinirkiyim alah aşkına inönüde şu fenerlilerden birini gebertin bunlar ancak bundan anlar varsın kapansın inönü 20 maç 30 maç nasıl olsa maç kazandırmıyorlar bize adamlar geçen sene penaltı vermiyorlar dedi ulan biz gol atıyoruz vermiyorlar fenerinde bakanınında onu tutanında neyse ii forumlar |
lig tv ve hakemler fenerbahcenin bence artik besiktas kendi maclarini kendi tv gostersn ve yabanci hakemler getirsin |
arkaraslar bizde lig tv uyeliklerimizi iptal ederek tavrımızı gosterelim. belki 1-2 kişi iptal ettirirse bişey olmaz ama onbinlerce insan iptal ederse ozaman durumun ciddiyetini kavrarlar.... |
o penalti pozisyonunu ben gormedim bile :S tum maratonu bile izledim ama yoktu.. olmaz tabiki bjk ye verilicek bir penalti cunku.... YETERK ARTIKKK |
maçla ilgili lig tv hariç diğer kanallardaki yorumlara bakarken gerçekten daha inandırıcı konuşmalar ve çok farklı iddialar duydum bu iddiaların içinde lig tv'nin beşiktaş'a ve şampiyonluğuna karşı olduğu bile yer alıyordu.... bu iddiaların ne kadar gerçek olduğu konusunda lig başından beri yapılan hakem hataları(!) düşünülünce............ yeter artık rahat bırakın BEŞİKTAŞ'ı lig tv KARTAL'a karşıysa ÇARŞI ALAYINIZA KARŞI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
beşiktaşım 2 hafta önce taraftarıyla futbolcususyla ne olduğunu gösterdikorktu şeeşfsizler |
BU aLeMdE ÇaRşI hAkEmLeRE kArŞı |
GÖSTERMEZLER ARKADAŞLAR GÖSTERMEZLER AMA KENDİLERİNİN HER POZİSYONU DETAYLI OLARAK ARŞİVLERDE YER ALIYOR YETER ULAN!!! |
Türkiye`de Saat: 06:54 . |