![]() |
SİZCE BEŞİKTAŞ FENERMAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETMELİYDİ SİZCE BEŞİKTAŞ -FENERMAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETMELİYDİ NEDEN?:party: |
ismet arzuman haric herhangi bir hakem...sebeb ise bizim tr kupasi macindan sonra fb buhakemi cok elestirmisti ve o da kendisini affettirmesi gerekindeydi ve bunuda yapti... |
Alıntı:
|
arkadaşlar ne gerek var bunlara olmuş bitmiş artık hepsi ismet arzuman dğil mi onların hepsi ********değil mi onların |
hiç biri yabancı hakem yönetsin bunların hepsi******** |
bence bundan sonra maçlarmızı direk Ulusoy yönetsin dahada iyi olur.onun kuklaları yerine kendisi yönetsinde açık açık yapsın istediklerini |
TÜRK HAKEMLERINDEN HIC BİRİ YNETMESIN....LIG BASLADI BASLIYALI KAC PUAN HAKEMLERDEN GITTI DELLENECEM YAA |
KARDEŞLERİM DÜNKÜ MAÇI KİM YÖNETİRSE YÖNETSİN AYNI MANZARAYLA KARŞILAŞACAKTIK İNANIN BANA |
ismet arzu... hariç herkez |
of of yeter artık federasyon of of bıktık artık hakemlerden of off saibeler eyyamcilar neden böyle yapıyolar ALLAH belanızı versin of offfff |
Çok kolay...Şuana kadar en çok maç yönetenlerin içinden en iyilerini atayabilirdi bu maça mesela.Fırat Aydınus,Cüneyt Çakır bu maçın ağırlığını kaldırabilirdi belki...Ama ismet arzumanı bu maça atamak bir hakemlik cinayetidir.Dünyanın hiçbiryerinde bunun eşi benzeri yoktur...Böyle bir federasyon böyle bir mhk var başımızda ne denilebilir ki.Ben utanıyorum yaw bu rezilliğimizden dolayı.Onlar neyapıyor acaba?Tamam arsız herifler ama bukadarıda olmaz cidden.Allah korkuları olsa bunu yapmazlardı bea okadar diyim... |
collina veya markus merk i getirelim :):) |
Hangisi yönetirse yönetsin sonuç degismeyecekti... Alayi seref.siz bunlarin çünkü. Hepsi kukla bu bülent ersoy tiplilerin. Ulan Türk Hakemleri Bülent Ersoy bile sizden daha delikanli |
isterlerse alt küme hakemi yönetsin yeterki tarafsız olsun!!! |
hiç bir uluslararasi organizasiyonda bir turk hakemi goruyormusunuz?? yokk yokk uefanin estoniyanin macini veriyorlar onemsiz maçlarii.. ve ismet arzumana gelinci adami fia kendi listesinden cikarmis ama bizim federasiyon gelmis onu derbiye veriyor oda rezalet boylesi yokk tovbe tovbe azimdan kufur cikacak... |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |