![]() |
Biz bu lige harbi ama harbi fazla ŞEREFLİYİZ !!! |
Bu Lig için Fazla Şerefliyiz ... |
eziklerin taktiği..çok doğru demişsin arkadaşım! her beşiktaş maçı öncesi,maçtan önce zırlıyorlar..sonra böyle oluyor :) yazık vallahi..onlara acımıyorum da,şu ligi kirletenlere acıyorum! beşiktaş'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyorlar ve korkuyorlar..annem anlatır; "oğlum,bizim eskiden beri şampiyonluklarımız son maçlarda alınırdı" diye..haha! alsınlar yahu..alsınlar! bi taraflarına da soksunlar.. |
ulan aziz bu yedirdiğin paralar öbür tarafta kat kat karşına çıkar inşallah o yedirdiğin hakemlerle birlikte yanarsınız inşallah |
bencede süper demiş... maça gitmeden önce manchester liverpool maçını izledim nekadar güzel maçtı adamların hakemleri süper yönetiyor her pozisyona düdük çalmıyor kardeşim.... hakeme cezası neyse verilmeli |
başkan vurursak kimse ortada kalamaz demişti vursun artık şu yumruguda görelim artık ya |
erman hocayı severim her zaman sözünün eri adamdır..sert konuşur ama doğrulardır onlar..zayen biz biliyoduk bunları medyada ilk defa bizden yana çıktı..sevinsek mi üzülsek mi anlamadım |
sağolasın hocam cok tesekkur ederım konusmaların ıcın arkadaslar bıze bu seferefsızlığı yapan utansın herkes bıze karsı besiktasta alayına karsı alayı gelsın |
-Erman hoca sanki onlardan farklıydı da ! |
Yaa bırakın bu adamıda şimdi.Adam tek bunları dememiş yazısında.İsmet arzuman beşiktaşa kupayı verdiğinde niye beşiktaşlılar ses çıkarmıyorduda şimdi ses çıkarıyolar demiş...Ozaman bunları dedikleriyle çelişir... |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |