![]() |
Hala FANATİK ve FOTOMAÇ alıyormusunuz Hala FANATİK ve FOTOMAÇ alıyormusunuz Eğer gerçek beşiktaşlıysan yapma bunu işte manşetler http://gazete.netgazete.com/Gazete/fanatik.jpg http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotomac.jpg YORUMSUZ ÇARŞI FANATİĞE KARŞI ÇARŞI FOTOMAÇA KARŞI |
bugün aldım ve aldığım gibi 2,3 sayfasına bakıp yırttım...medya bile satılmış artık...görüyoruz...fanatik gazetesinin hele arzuman hakkında yaptığı yorumlar beni çileden çıkardı..maçı genelde iyi yönetmiş arzuman fanatiğe göre...sizin gibi gazetenin .... !:thumpdown: almıyorum bundan snra fanatik , fotomaç falan |
rezilliklerinin yazılı basındaki kılıfı.ulan dün akşam facia vardı başka bi maçmı izledik biz...zafermiş...saltanatın sonuymu.... haysiyetsizler ne kadar çabuk ürüyo ya... |
almayalım yeter artık... |
almayın aldırmayın |
siz yenimi fark ettiniz fotomaçı onlar ezelden beri fb li bundan sonra fanatik te almıyorum sabah grubu zaten fb li takvim alın bakin gazetenin başında bile fb var başbakan hangi takımlı fb li onun gazeteleride fb li tabi |
it ürür kervan yürü dostum hertürlü hile var bu fb de nihat özdemir kaçakcı işte hala pişkik pişkin çıkıyor tv ye |
Asla almak yok, fenere böyle bisey olsa ve biz yensek onlari hemen yazarlar haklari yendi diye, ama su ise bak onlar yendi bizim hakkimiz yendi ama yazan varmi, hepsi serefsiz bunlarr hepsiiii |
almayınn artıkkk almayınnn!!!!!1 |
allah belanızı versin götfenerlilerrr |
tarih yazdıkları kesin ama neyin tarihlerini yazdığıklarını hala bilmiyolar yakında görecekler.. |
bundan sonra almam,,alani da sevmem |
Milliyet ve Vatan harici hiçbir gazeteyi okumuyorum.... Onlarda az da olsa Beşiktaş'lılık var... Basın masın hepsi traşşşş |
:secruity:ben zati okumuyorum kardeş biz önceden beri biliyoruz.... ne olduğunu o gastelerin... bu türkiyede bi adaletsizlik varsa oda bu basının böle herşeyi bilmiş gibi davranması ve herşeyin serbes gibi yayın yapılması... türkiyeyi basın yönetiyor basının ucuda nerelere gidiyor belli oluyoor... gündemi değiştirende yaratanda basın |
ben evıme sokmuorum artık .. sataılmıs basın biz zafer aldıgımızda zorakı yazardınız basarımızı bize bişi olsun hepiniz ok gibi fırlıosunuz üstümüze |
arkadaşlar yapılacak belli zaten paf takımla çıkıyoruz tüm digitürkler iade edilmeli hiçbir gazete alınmamalı.boykot nasıl olur yaptırım nasıl olur anlasın ********ler |
fotomaçı protesto ediorum zaten 1 yıldır flan almıorum fotomacı ama fanatiğin bu yaptıgı da kabul edilemezz... |
arkadaşlar katılıom böle gazetenin... ********lere bakın beşiktaş yense mutlaka kusur bulurla hakkız yyere arrzuman kart verio türkiyede futbol böle bişe arkadaşlar işte... |
demirören dün takimdan teknik heyet den tarafarlardan gurur duyuyorum dedi ya...4 senedir basta...ilk kez dedigi bir seye katiliyorum....cünkü medyanin sisirdigi fener´i kendi sahalarinda darma dagan ettik. hemde en formda futbolcularimiz (tello, serdar kurtulus) yok iken...hemde (cok sevdigim ve saydigim) ertugrul hocanin hatalarina ragmen. ibrahim üzülmez ali tandogan ve burak gibi adamlar oynamasina ragmen. hem de yozgatli ve higuain gibi adamlar dan faydalanmamamiza ragmen...iste bu fark i ap acip ortaya koyuyor...en büyük besiktas. en iyi taraftar bizde. en iyi kadro bizde.adamlari sisirdiler de sisirdiler o balon cumartesi aksami patladi. kendileri bile sevinemedi cünkü mac bizim hakkimiz...4 tane 100 de 100 lük kaciran biziz. 9 kisi kalmasi gereken fener. golü yenlien yine biziz....bütün olumsuzluklara ragmen ezdik onlari. kimse besiktas a dil uzatamaz. türkiyenin 1 numarasi besikas dir dün belli oldu. bir de iyi yönetilsek ve teknik heyetimiz gereken onbiri sahaya sürse acik ara sampiyon oluruz....ben takimimdan gurur duyuyorum ...en büyük besiktas..... |
tabiki hyr !! |
valla maçtan sonra bu ******** medyanın ******** gazeteleri maçın haemiyle ilgili hatalarla ilgil hiç bişey yazmamışlar ve sadece sankı fener haklı bı galibiyet almış gibi göklere çıkarmışlardı. ben zaten almıyordum almam da şimdi diyceksiniz nerden biliyosun başka bi arkadaşım souyledi yazılanları sizlerde almayın herkese ambargo koyalım onlar nasıl bızım puanlarımıza hakkımıza ambargo koyuyorsaaa |
Arkadaşlar ne yapılacaksa hep beraber yapılmalı ortak hareket edilmeli.Örneğin dijitürkler iade edilecekse aynı gün herles aynı zamanda protesto etmeli. ayrıca antuda o....ç...rı dalga geçmeye çalışıyorlar bunlara nasıl güzel bir ders vermeli |
arkadaşlar bu söylediginiz çagrıya 20 milyonu aşkın bjk taraftarı teveccüh eder ve harekete geçerse bu 2 FB gazetesi gerçekten çok zor durumda kalır UNUTMAYALIM Kİ REAKSİYON GÖSTERMEYEN TOPLUMLAR KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE MAHKUMDUR AŞKLARIN EN ÜCESİ OLAN ALLAH VE PEYGAMBER AŞKIMDAN SONRA EN BÜYÜK AŞKIM BEŞİKTAŞIMMMMMMMM |
ALAN DA ALIP OKUYANDA DUYARSIZ BEŞİKTAŞLIDIR |
ben zaten 1 senedeir almıyorum cunku inanılcak bi haber yaptıklarına we tarafsız olduklarına inanmıyorum |
Yıllardır ne alırım, ne de okurum. İkisi de balon haber hazırlamakta dünya rekortmenliğine adaydırlar. |
işte böyle uygulamalarla sesimizi duyurmuş ve takımımıza sahip çıkmış oluruz ama hala bazı taraftarlar merak edip alıyor sonrada yırttım diyor sonuçta yırtsanda yırtmasanda alırken parayı veriyorsun yırtsan ne yırtmasan ne |
beyler onları almazsak hangi gazeteyi okucaz hangi gazeta doğru yazıyo fenerı tutmuyo bu devirde parası olanın sözu geçiyo alsınlar götlerıne soksaunlar o paraları bu aq azizesi pkk yada yerdım ediyodur |
daha gazte spor gazetesi yok fotospor fenerinn 12. adam fenerin bi ara henryle adriyanoya fener forması giydirmişlerdi |
Almayın arkadaşlar..! |
yaa derbiden snra baktım.fanatik ve fotomaçn yorumlar bni şok etti.faul olabilir bişey söylemek güç.yuh ya ne diyim.biz böyle bi maç almş olsak rezillik diye başlık atmasalar bnde hiç bişey bilmiyorm. |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |