![]() |
digitürk'e hayır artık bu komediye son verelim.tüm taraftarlar olarak lig tv den ayrılalım. bunu ilk ben başlatıyorum.yarın gidip lig tv aboneliğimi iptal ediyorum..hepinizi bu çağrıma katılmaya davet ediyorum. hepinizin yorumlarını bekliyorum..beraber tartışıp doğruyu bulalım...taraftara selam |
haklısın walla tepki koymak lazım bencede en iyisi bu |
kesinlikle biz pafla çıkmışız kime zararı olcak ki gene beşiktaşa ama şu bizim paramızla bizi düdükleyen gazeteler televizyonlar bakalım biz olmayınca neler yapıyolar ancak bu öle bir iki kişyle olcak iş değil arkadaşlar herkesin organize olması gerekli |
kesinlikle digitürkler iade edilmeli gazeteler alınmamalı internetten dahi bakılmamalı boykot nasıl yapılır gösterelim |
arkadasimizinda dedigi gibi bir iki kisi ile digil birlik olarak bunu yapalimki sesimizin ciktigini duysunlar- |
bu duyarlılığımızı yöneticiler de inşallah dile grtirirler |
fanatik ve fotomaç gazeteleri de almıyoruz arkadaşlar ..digitürkleri de iade ediyoruz! bu lig için biz fazla şerefliyiz..namussuzlar tek başlarına bu şeref.iz ligte top koştursunlar ... Allah hepiniz belasını versin |
bencede bu kesin cozum. bu işlerde cok buyuk paralar donuyor. eger beşiktaşlı milyonlarca insan bu şekilde boykota başlarsa birilerinin canı fena halde sıkılır. federasyon ve mhk baskı altında kalır. istifaya zorlanır. benim digiturk'um yok ama olanlar mutlaka bunu yapmalı.... |
iyi olur iptal edek |
Forumda lig tv'si olan arkadaşların üyeliklerini iptal ettirmesini ayrıca iptal nedenini apaçık söylemesini rica ediyorum. |
Türkiye`de Saat: 21:02 . |