![]() |
Devre arasında kimler gidecek? Gökhan Zan'ın sık sık sakatlanması yönetimi harekete geçirdi. Gökhan Zan'ın da devre arasında gönderilecekler listesine girdiği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş'ta adeta sakatlanma rekoru kıran, son olarak da Fenerbahçe maçının ilk dakikalarında etrafında kimse yokken uzun pas atıp sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Gökhan Zan'ın probleminin kronik olduğu ortaya çıktı. LİG TV'nin haberine göre Gökhan Zan'ın arka adelesinde her ay 1 kere kas atmaları,kas gerilmeleri ve kas yırtıklarının saptandığı ve bu problemlerin bundan sonra da tekrarlayacağı iddia edildi.Beşiktaş' a geldiği günden bu yana yaklaşık 15 sakatlık yaşayan ve bir kere de omuzu çıkan Gökhan'ın bu problemler nedeniyle de psikolojik problemler yaşadığı belirtildi. Yönetimin sezon sonu sözleşmesi sona eren Gökhan Zan'ı devre arasında uygun teklif gelmesi halinde satabileceği ileri sürüldü. Yönetimin ayrıca devre arasında Baki, Diatta, Ricardinho ve performansının artmaması halinde Mehmet Yozgatlıyı da gönderebileceği iddia edildi. Siyah-Beyazlıların Vestel Manisasporlu Holosko'yu ise devre arasında transfer etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada Beşiktaş'ın Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkıp çıkmayacağı merakla beklenirken, Başkan Yıldırım Demirören bir karar daha aldı. Buna göre PAF takımınn antrenmanı basına kapatıldı, futbolcularıyla da röportaj yapmak yasaklandı. |
zan gitmesin ya bu adamda iş var çok para verirlerse satsınlar başka türlü gönderilmemesi lazım başka da kim giderse gtsin ama muhakkak holosko alınmalı başka çaresi yok |
yalan haber. |
oldu canım görürsem söölerim.sakatlık kronikmiş.kronik olan gökhanın sakatlığı değil sizin neyse..... |
bence bunların arasında BuRak YıLmaz da var maLesef :( ama inş performansını artırır ve bu takımın bankosu oLur !!! ;):) |
cisse-rico-diatta-mehmet s.-baki satılsın higuena kiralansın gravesen ve carew i alsınlar seneyede defans ve bir orta saha ile cl de uçarız |
burak - baki - diatta - ibrahim akın en başta gitmesi gerekenler arasında..ama higuen konusunda ısrarlıyım ben teknik düşünen bi adam nereye kaçacağını iyi biliyo sürekli top isteyen bi oyuncu biraz alışması lazım takıma..faydalı olacağına inanıyorum ben..ricardinhoda gitmek istiyomuş galiba onuda kimse tutmaz heralde.. ama buarada bu haberinde doğru olma ihtimali az arkadaşlar yönetim henüz kimler gideceği konusunda bir açıklama yapmadı.devre arası gelince düşünürüz dediler sadece |
bence gitmesi gerken futbolcular ibrahim üzülmez, ali tandogan, burak yilmaz, nobre, baki, ricardinho, ibrahim akin. kiralanacak olanlar ise batuhan ve aydin. mehmet yozgatli gibi bir adam var onun tartismasi yapiliyor....kac senedir bize kan kusturan ibrahim üzülmez ve ali tandogan dan bahseden yok maalesef...ya bu adamlar futbol dan anlamiyor ya da benim gözlerimde birsey var. yozgatli gibi bir saha acik daha var miymis türkiye´de? ama bizde adam yedek...yaziklar olsun yaziklar... |
ricardinho gitsin.... |
kim giderse gitsin yeterki gidenlerin yerine ii oyuncu alsınlar |
gokhan zan kontrakt uzatmassa ozaman devre arasi yollansin cebe biraz para girsin! Ama uzatir insAllah... Diattaya verilen paraya gercekten yazik Bakinin daha durdugu hata Ricardinho da gider herhalde... |
Keşke yönetim gitse... |
Ricardinho, Burak, Nobre, Ali Tandoğan, M.Sedef Gitmeli ve Yerlerine Daha Kaliteli Oyuncular Alınmalı Örnek: DELGADO |
Alıntı:
|
gökhan zan gönderilmez bjk yi karıştırmak isteyenlerin yalan haberleri bunlar sene başında defansa dıatta yerıne tecrübesi yüksek kaliteli bir oyuncu alınmalıydı yönetim maalesef listenin başındaki hiçbir isimle anlaşamayınca uygun fıyatını da görerek bonservisi elinde olan lamıne dıatta yı aldı gökhan zan ın çok sık sakatlandığı için defansa bır takviye şarttı ama biraz evvel belirttiğım üzere mecburiyetten diatta alındı HIGUAIN konusuna gelince bu oyuncuya yeterli sürenin verilmedigi kanısındayım bir forvet oyuncusunda bulunması gereken özelliklerden hız dripling ve adam eksilyme gibi ö zellikler Higuaın de mevcut oynadıkça kendisini bulabilecekbir oyuncu olduğunu düşünüyorum bence sayın hocamız ertuğrul sağlam nobre üzerinde bu kadar ısrarcı olmamalı nobre belki rakip savunmaları rahatsız ederek forvetteki partnerine alan açıyor olabilir ama topla buluştuğu anlarda etkili olamamakta top kendisinde kalmamakta bu nedenle hıguaın e biraz daha şans tanınmalı takımla alakalı diğer bir görüşümde orta saha da yeteri kadar iyi organize olamadığımız DELGADO geldiğinden beri bir standart oturtamadı ikili mücadelelerde çok kırılgan ve kendisinde mevcut olan yetenekleri adam eksiltme olsun driplingle top sürme olsun sergileyemiyor öte yandan büyük umutlarla gelen ve harika bir top teknigine sahip olan RİCARDİNHO namı diğer RİCO PAŞA da beklentileri karşılayamadı. geçen sene az sayıda ki karşılaşmada ağzımıza bir parmak bal çalan oyunları olmuştu Bursa GS ve Kayseri maçları aklıma ilk gelenleri . AMA sadece bunlar ricardinho müsabakalarda devamlı yanlamasına oynuyor yani bir bakıma kaçak oynayarak sorumluluk almıyor ondan beklenen dikine oynayıp takıma kreatif özellikleriyle liderlik etmesi RİCARDİNHO BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE BEŞİKTAŞ TA BARINAMAZ. ÇAGDAŞ FUTBOLDA ARTIK RİCARDİNHO TARZI OYUNCULARA BÖYLE OYNADIKLARI SÜRECE YER YOK FORVET HATTINDA OYNATILMASI GEREKTİGİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM DİĞER İSİM DE GENÇ BATUHAN BİRÇOK KİŞİ BENİMLE AYNI GÖRÜŞTE OLMAYABİLİR NEDENLRİ DE 16 GİBİ ÇOK GENÇ YAŞTA OLMASIDIR AMA BAZI GENÇ OYUNCULAR DA VAROLAN YETENEK KENDİNİ ERKEN YAŞTA GÖSTEREBİLİR MESELA BUGÜN BÜYÜK BEĞENİMİZİ KAZANAN VE 11 İN VAZGEÇİLMEZİ OLAN SERDAR ÖZKAN 2003 SEZONUNDA YETENEKLİ BİR OYUNCU OLARAK GÖZE ÇARPMIŞTI AMA TAKIMDA HEMEN YER BULACAK YETERLİLİKTE DEĞİLDİ ANCAK 4 SENE SONRA İYİCE PİŞTİKTEN SONRA BUGÜNLERE GELDİ BATUHAN DA ISE DURUM SERDAR IN TERSİNE ÇOK FARKLI HERŞEYDEN EVVEL HARİKA BİR FİZİĞİ VE UZUN BOYU VAR AYRICA ARKADAŞLARINA ÇOK GÜZEL TOPLARDA İNDİREREK POZİSYONLAR HAZIRLIYOR YANİ KENDİSİ OYNADIKÇA GELİŞEBİLECEK BİR İSİM BÜYÜK OYUNCULAR MESİ OLSUN ROONEY OLSUN BEŞİKTAŞIMIZDA GEÇMİŞ YILLARDA SERGEN VE NİHAT OLSUN 17 18 YAŞLARINDA TAKIMDA SÜRE ALDIKÇA DAHA DA İYİ OYNAYAN VE 11 İN VAZGEÇİLMEZ İSİMLEİ OLAN OYUNCULAR OLDULAR BATUHAN DA BEŞİKTAŞTA ARTIK DAHA FAZLA SÜRE ALMALI VE BEKLEDİGİMİZ O HÜCUM ZENGİNLİGİNİ BİZE KATMALIDIR UMARIM ERTUĞRUL SAGLAM BATUHAN DAN DAHA FAZLA YARARLANMA YOLUNA GİDER.... |
yaa adam gibi bi forvet ve defans alsınlar.ne kadar gol yiyosak çogu defans hatası. çok pozisyona giriyoruz gol yok bunlara bi çözüm lazım artık.carew gelmeli.defansada sağlam bi oyunçu alınmalı.yedek kulubesinde bekleyenler gitsin abi.ibrahim akın ve burat gitmeli bnce. |
ibrahim üzülmez burak yılmaz ibrahim akın nobre baki ali tandogan |
rico, burak, ali tandoğan, ibrahim üzülmez, baki ibrahim akın gitsin diatta hıguen cisse kalsın |
üst düzeylerde yer alan profesyonel bir takımın geleceğini 2-3 oyuncunun değişmesi belirlemez, yönetim kurulu ve sinan engin gitsin farkı hep birlikte görelim... |
evet arkadaşlar bu bence doğru gibi bende bu sorunu yaşıyorum kas cekmesi yaşıyorummm maç başına ve gökhan zanın olduğu yerlede aynı bu hep sürecek sakatlık bence |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |